Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hepsi Çiğden Hazırlama 10 Dakika Etli Nohut

Hepsi Çiğden Hazırlama 10 Dakika Etli Nohut
0
34

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
hepsi-cigden-hazirlama-10-dakika-etli-nohut.jpg

Hepsi Çiğden Hazırlama 10 Dakika Etli Nohut Tanımı İçin Malzemeler

• 4 kahve fincanı ıslatılmış nohut
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı domates sosu
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 4 su bardağı sıcak su
  • 1 şeker kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • 1 çay kaşığı un
  • 250 gr kemikli kuzu eti

Hepsi Çiğden Hazırlama 10 Dakika Etli Nohut Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önce etimizi tencereye koyup mühürlüyoruz. Beş dakika kadar.
  2. Unumuzu ekleyip hafif kavuruyoruz.
  3. Kuru soğanı küçük doğrayıp ekliyoruz.
  4. Salçayı sosu kırmızı biberi de ekliyoruz.
  5. Bir dakika kadar kavrulunca ısladığımız nohutu sıcak suyu tuzunu ekleyip düdüklü tencereyi kapatıp güzelce yumuşayana kadar pişiriyoruz.Benim düdüklüm hepsi çiğden 40 dakikada pişirdi yeni düdüklüler daha çabuk pişirebilir denetimi yapalım.
Hepsi Çiğden Hazırlama 10 Dakika Etli Nohut Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Etli Patlıcan Tava Tanımı İçin Gereçler 2 adet soğan1 baş sarımsak1 yemek kaşığı biber salçası1 konserve domatesZeytinyağıKemikli etTuz Etli Patlıcan Tava Tanımı Yapılışı Ben dana eti kullandığım için öncelikle kemikli etimi biraz haşladım. Koyun et kullanacak olanlar çiğden hepsini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Etli Bezelye Yemeği Tanımı İçin Materyaller 1 orta uzunluk buzdolabı poşeti bezelye(mevsiminde dondurucuya koymuştum)150 gram kuşbaşı et1 tane büyük soğan(yemeklik doğranmış)1 tatlı kaşığı kadar biber salçası1/2 (yarım) su bardağı domates konservesi3-4 yemek kaşığı zeytinyağı1 tane büyük patates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Etli Nohut Yemeği Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilodan biraz az nohut250 gram dana yemeklik kuşbaşı2 yemek kaşığı zeytinyağÇok az tereyağ2 su bardağı sıcak su et için (0,2 litre ölçüsünde bardak)1 orta boy soğan1 adet domates1 yemek kaşığı domates salçasıSu (nohutların üstüne geçmeyecek kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Etli Nohut Yemeği Tanımı İçin Malzemeler 2 buçuk su bardağı nohutIslamak için bol tuzlu soğuk suYemek kaşığı sıvı yağ150 gram dana eti(tavuk but eti ilede çok lezzetli oluyor.)1 orta uzunluk kuru soğan1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçası1 çay kaşığı kimyon1 litre sıcak su1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Etli Nohut Tanımı İçin Gereçler 2 su bardağı haşlanmış nohut1.5 yemek kaşığı salça500 gram kuşbaşı et1 adet orta uzunluk soğanTuzSu Etli Nohut Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Birinci olarak derin bir tencerede etleri suyu çekene kadar kavuruyoruz. Suyu çekdikten sonra etlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,320Kullanıcılar
UnusSon üye
Üst Alt