Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Her sabah ballı limonlu su içmenin faydaları

Her sabah ballı limonlu su içmenin faydaları
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
1 yıl boyunca her sabahtan limonlu ve ballı su içtiğini söyleyen Crystal Davis, Bright Side'da yayınladığı yazısında bu sihirli içeceğin etkilerini anlattıhersabahballilimonlusuicmeninfaydalari5c43df56572a7jpegalt Her sabah ballı limonlu su içmenin faydalarıBütün bir sene baştan başa grip soğuk algınlığı ya da hiçbir mide hastalığına yakalanmadım Tabii ancak birincil başlarda ara sıra burnum aktı, başım ağrıdı fakat bir zaman sonra bu semptomların hiçbirine rastlamamaya başladım Büyük bir ailem var Bazen çevremdeki herkesin soğuk algınlığına yakalandığı oluyor Buna rağmen bana bir türlü geçmiyorhersabahballilimonlusuicmeninfaydalari5c43df578fb92jpegalt Her sabah ballı limonlu su içmenin faydalarıSabahları uyanmak için kahveye ihtiyacım değil Limon ve balın sabahları bana verdiği zorlama aralıksız aradığım bir şey haline geldi Ancak kahve gibi içmediğinizde baş ağrısı yapmıyor Verdiği enerjiyle sabahları daha enerjik uyanıyorum ve daha fazla gülümsüyorum Eskiden uyandıktan sonra kendime gelmem asgari 1 saatimi alıyorduhersabahballilimonlusuicmeninfaydalari5c43df579aa34jpegalt Her sabah ballı limonlu su içmenin faydalarıEtrafımdakiler de daha sağlıklı Ailemi de ağır ağır ikna etmeye başladım Onlar da benzer şekilde iyi hissettiklerini söylüyorlar Bu beni çok mutlu ediyorhersabahballilimonlusuicmeninfaydalari5c43df57a7813jpegalt Her sabah ballı limonlu su içmenin faydalarıİşte limoni ballı meşrubat tarifim: Yarım taze limonun suyuna bir dere kaşığı organik bal ekleyin Kaynattığınız bir kupa suya ilk sıcağının geçmesini bekledikten daha sonra limonlu ballı karışımı ekleyin Limon içmek için fazla ekşiyle çeyrek limon da sıkabilirsiniz Bu karışımı her sabahleyin aç karna içmenin en az 9 faydası var İşte bunlardan 3 her birine;hersabahballilimonlusuicmeninfaydalari5c43df57b0a6ejpegalt Her sabah ballı limonlu su içmenin faydalarıEnfeksiyonlardan korur Sabahleyin birincil iş bu karışımı içtiğinizde sindirim sisteminizi tetikler ve bağırsaklarınıza gereken istikrarsız ihtiyacını karşılar Böylece kabızlığı önler bununla birlikte idrar söktürücü etkisiyle idrar yollarını temizleyerek enfeksiyonları önlerhersabahballilimonlusuicmeninfaydalari5c43df57ba93fjpegalt Her sabah ballı limonlu su içmenin faydalarıSindirimi geliştirir Limon karaciğerinizin daha artı safra üretmesini sağlayarak yiyeceklerin daha kolay yakılmasını sağlar ve yiyeceklerdeki besleyici öğeler daha basit sisteminize karışır Keza bal antibakteriyel özelliğiyle sizi enfeksiyonlara karşısında korur Bunun yanı sıra mukus üretimini destekleyerek toksinlerin daha kolay atılmasını ve kilo dengesinin korunmasını sağlarhersabahballilimonlusuicmeninfaydalari5c43df57c53bfjpegalt Her sabah ballı limonlu su içmenin faydaları

858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt