Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Herkesi Çatlatan Ağlayan Kek (Islak Kek)

Herkesi Çatlatan Ağlayan Kek (Islak Kek)
0
25

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
herkesi-catlatan-aglayan-kek-islak-kek.jpg

Herkesi Çatlatan Ağlayan Kek (Islak Kek) Tarifi İçin Malzemeler

Kek için
  • Çeyrek su bardağı süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • Çeyrek su bardağı sıvı yağ,
  • 1 tatlı kaşığı kahve (Neskafe)
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1’er paket vanilya ve kabartma tozu
  • 4 adet yumurta
Sos için
  • 1 paket krema 200 ml,
  • 1 su bardağı süt,
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri,
  • 2 yemek kaşığı kakao.

Herkesi Çatlatan Ağlayan Kek (Islak Kek) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kek büyüsü: ⭐yumurta ve şeker beyaz dolgun bir hal alana kadar mikser ile çırpılır, ⏳yaklaşık 10 dakika ???? ⭐üzerine sıvı yağ, süt ve un eklenir. ⭐
  2. Ardından kabartma tozu ve vanilya ilave edilir. ⭐kakao ve kahve de atılarak çırpılmaya birkaç dakika daha devam edilir. ⭐
  3. Fırın 180 dereceye alınır ve ısıtılır ardından kek karışımını borcam veya kalıba döküp pişirilir, ⏳yaklaşık 40 dk. ☢️
  4. oku beni ????yumurta ve şeker beyaz olana kadar çırpın, unutmayın. ????eğer pişirme kağıdı kullanmıyorsanız mutlaka kek kalıbı veya borcama önce yağ sürün ardından içinde un gezdirin.
  5. Sos büyüsü: ⭐tencerede krema, süt, pudra şekeri ve kakao karıştırılır, ⭐kaynayana kadar karıştırınız, ⭐kaynayınca altını kapatınızzz. ☢️ oku beni ????sos malzemelerini ocağa koymadan karıştırın, topak olmaz. Ocakta da sürekli karıştırın.
  6. Abrakadabra ????✨????‍♀️????‍♂️ kekimizin üzerinden birkaç delik açıp sosu önce deliklere sonra komple kekimizin tamamına yediriyoruzzz. ????ben sıcak sıcak yiyorum, istediğiniz gibi tüketiniz ????
Herkesi Çatlatan Ağlayan Kek (Islak Kek) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,496Konular
981,638Mesajlar
29,721Kullanıcılar
vitalii55Son üye
Üst Alt