iltasyazilim
FD Üye
Bizim Sitede Bir Kız Vardı 6 ay once tasındılar ve ben bu kıza asık oldum tasındaktan bir hafta sonra adını öğrendim sağdan soldan soyadınıda aidat borclarından baktım facebook adresini buldumsonradan ekliyecektim vazgeçtim 6 ay her zaman ben baktım kız onumden gelirken ustumu duzeltıyordum hareketlerim degisiyordu 6 ay daha sonra kız beni fark etti sanırım facebook adresimi bulmus eklemis selamlama verdi konustuk aşağı inmeyen kız asagı indi 3 hafta böyle devam etti 3 haftada günümüzün yarısından cogu omunla geciyor o bana hoş laflar ediyor konus diyo telefonda mesaj atıyor konusucak konular bulamıyorum soru sor diyo sorular bulamıyorum pek cok konusuyoruz ancak bilemiyorum bundan böyle tezgâhtar olun
Yanında Gidince Yuzune Bakamıyorum Cok Seviyorum
Kızı Etkilemek icin neler yapmalıyımzaten etkiledim artık aramızda uzaklık kalmadı fakat sizdende öneriler bekliyorum
Kıza Ne Sorular Sorayım
Ayrıca Kıza Mazihi Unutturmak İcin Neler Yapmalıyım
Yanında Gidince Yuzune Bakamıyorum Cok Seviyorum
Kızı Etkilemek icin neler yapmalıyımzaten etkiledim artık aramızda uzaklık kalmadı fakat sizdende öneriler bekliyorum
Kıza Ne Sorular Sorayım
Ayrıca Kıza Mazihi Unutturmak İcin Neler Yapmalıyım
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.