Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Heycanımı Nasıl Yenebilirim

Heycanımı Nasıl Yenebilirim

Similar threads

Herkese selamlar öncelikle Daha önce konu açmıştım yaşadıklarımı yazmıştım buraya http:www2019comaskdoktorunuzmhikayemhtml Bu anlattıklarımdan sonradan hiç bi kızla yakınlık kuramadım,ısınamadım Kendimi işe güce verdim ama yaptığım hiç bir şeyden tutku alamıyorum çevremdeki kızlar samimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
sevgilim oldu vaktinde hatalarım oldu o yüzden bi kızla konuşmaya korkuyorum rezil olurum korkusu var fazla rezil oldum nasıl yenebilirim bu korkuyu
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
arkadaşlar ben birisinden hoşlanıyorumama daha yeni yeni iletişim kurmaya başlıyoruzbende bu yüzden dahada ileriye taşıyıp kaynaşmak istiyorumsonrada inş cesaret edebilirsem teklif etmeyi düşünüyorumacaba onunla ne hakkında konuşabilirim önerge ederken neler demeliyim korkumu nasıl yenebilirim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Ilk Olarak selamlama arkadaşlar Şimdi konuya geçelim Benim sevdiğim bi kız var Dershanede görüyorum hepElim ayağım birbirine dolanıyor 23 gün önce kıza çıkma teklifi ettim Bilmem dedi İşte bugün yakın bi arkadaşıyla konuştum sizi buluşturacam dedi Benim sorunum şu Biz buluştuk diyelim Zaten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Evet arkadaşlar 16 yaşında bi erkeğim daha kimseyle bi sevgili durumum olmadıŞuan lise 2 ye gidiyorum sevdiğim kız var fakat açılamıyorum nedense olmuyor utangıçım sanırım8 sınıftayken 10 dan pozitif birey benden hoşlandığını söyledi çoğuda güzeldi fakat utandığım için yapamadımYani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt