iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
100 gr SİRKE
lüU gr ZEYTİNYAĞ
100 gr PORTAKAL SUYU
1 kahve kaşığı HARDAL
1 kahve kaşığı KETÇAP
1 kahve kaşığı PUL BİBER
1 kahve kaşığı KEKİK
HAZIRLANIŞI
Etleri harmanlayıp 18 24 saat süreyle buz dolabında bırakın
Olduğu gibi ızgarada pişirin ve piştikten sonra tuzunu ayarlayın
100 gr SİRKE
lüU gr ZEYTİNYAĞ
100 gr PORTAKAL SUYU
1 kahve kaşığı HARDAL
1 kahve kaşığı KETÇAP
1 kahve kaşığı PUL BİBER
1 kahve kaşığı KEKİK
HAZIRLANIŞI
Etleri harmanlayıp 18 24 saat süreyle buz dolabında bırakın
Olduğu gibi ızgarada pişirin ve piştikten sonra tuzunu ayarlayın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.