Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hindi Kapama

Hindi Kapama
0
60

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
hindi-kapama.jpg

Hindi Kapama Tanımı İçin Materyaller

  • 1 büyük hindi but (dilimlenmiş)
  • 2 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 1 büyük uzunluk patates
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı biber
  • Kimyon
  • Defne yaprağı

Hindi Kapama Tanımı Yapılışı

  1. Derin bir tencerenin içine hindi etleri yerleştirilir.
  2. Patatesler kalın dilimlenerek yerleştirilir.
  3. Soğanlar kalın bir formda dilimlenir ve tencereye yerleştirilir.
  4. Havuçlar da iri bir halde dilimlenerek tencereye yerleştirilir.
  5. Sarımsaklar soyulur ve tencereye eklenir. Baharatlar ve defne yaprağı da tencereye eklenir.
  6. Üzerini geçecek kadar su eklenir ve kaynanana kadar ocağın altı açık bir biçimde beklenir.
  7. Kaynayan yemeğin altı kısılır ve en küçük ocakta suyu azaldıkça eklenerek pamuk üzere pişene kadar en az iki saat pişirilir.
Afiyet olsun! ????.
 
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,320Kullanıcılar
UnusSon üye
Üst Alt