Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hindi Kapama

Hindi Kapama
0
69

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71

Hindi Kapama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket hindi kapama
  • 1 adet domates
  • Yarım yemek kaşığı salça
  • Açmak için su
  • Tereyağı
  • Biberiye
  • 3-4 diş sarımsak
  • Tuz

Hindi Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ben düdüklü tencerede pişirdim.
  2. Tenceremizin altını yakıyoruz ve mühürlemek işin ısıtıyoruz.
  3. Küçük bir tavada salça ve suyumuzu katarak ısıtıyoruz.
  4. Daha sonra etlerimizi tavaya alıp aykırı düz ettikten sonra üzerine hazırlamış olduğumuz salçalı suyumuzu etlerimizin üstüne döküyoruz.
  5. Üzerine tuz biberiye ve tereyağını kısım kısım koyarak, domatesleri dilimleyip etlerin üzerine dizerek, sarımsakları da bütün formda atarak düdüklünün kapağını kapatıp pişmeye bırakıyoruz. Ben kendi düdüklümde yarım saat pişirdim. Düdüklünüze nazaran hareket ediniz. Afiyet olsun????.
Hindi Kapama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Güveçte Hindi Kapama Tanımı İçin Malzemeler 1 paket hindi kapama (bimden aldım 600 gr lik benimki)Arpacık soğan 1-2 avuç kadar (Sevenler artırabilir)1 yemek kaşığı domates salçası4-5 su bardağı su (Gerekirse ilave edilebilir) Güveçte Hindi Kapama Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Sebzeli Kuzu Yahni Tanımı İçin Gereçler 1 kilogram kemikli yada kemiksiz kuzu eti4 adet patates2 adet havuç1 baş sarımsak2 adet soğan1 adet kapya biber1 yemek kaşığı silme kekik1 tutam biberiye yada defne yaprağı1 çay kaşığı tane karabiberTencerenin tabanını yağlayacak kadar zeytinyağı1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,320Kullanıcılar
UnusSon üye
Üst Alt