Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hindili (Tavuklu) Çıtır Börek

Hindili (Tavuklu) Çıtır Börek
0
48

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
hindili-tavuklu-citir-borek-7.jpg

Hindili (Tavuklu) Çıtır Börek Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet hindi/ tavuk göğüs eti
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet domates
  • Tuz
  • Karabiber
  • 3 adet yufka
  • 1 çay bardağı galeta unu
  • 2 adet yumurta
  • Kızartmak için sıvı yağ

Hindili (Tavuklu) Çıtır Börek Tanımı Yapılışı

  1. Kıyma haline getirilen hindi/ tavuk zeytinyağında kavrulur.
  2. Küçük küp doğranmış sebzeler eklenir ve kendi suyunda pişirilir.
  3. Her bir yufka 8 üçgen kesime bölünür.
  4. Tezgaha alınan yufkanın geniş tarafına iç harç koyulur ve kenarlarından katlanarak genişçe sarılır.
  5. Evvel yumurtaya akabinde galeta ununa bulanan börekler kızgın az yağda kızartılır.
Afiyetle ❤️.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt