Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hindistan Ceviz Dolgulu Kakaolu Kurabiye

Hindistan Ceviz Dolgulu Kakaolu Kurabiye
0
68

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Hindistan Ceviz Dolgulu Kakaolu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

İçi için;
  • 2 su bardağı hindistan cevizi
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 2 adet yumurta akı
  • Vanilya
Hamur için;
  • 200gram tereyağ yada margarin (Oda sıcaklığında)
  • Yarım su bardağı sıvıyağ (100ml)
  • 1 tane yumurta
  • Vanilya
  • 1 çorba kaşığı yoğurt
  • Kabartma tozu
  • 2 çorba kaşığı kakao
  • Yarım çay bardağı pudra şekeri,1 çorba kaşığı toz şeker.
  • 3,5 su bardağı un

Hindistan Ceviz Dolgulu Kakaolu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İçi için iç gereçlerin hepsini yeterlice karıştırıp yoğurup, bütünleştiriyorum.
  2. Hamuru için; kabartma tozu, un hariç bütün hamur gereçlerini karıştırıyorum üzerine kabarma tozu, unu ekleyip, yoğuruyorum. Toparlanan form verilebilecek bir hamur olmalı.
  3. Hamurdan ceviz büyüklüğünde yuvarlak modüller alıp, elimizde düzleştirip, ortasına 1 çay kaşığı hindistan cevizinden koyuyorum yuvarlıyorum fırın tepsisine diziyorum.
  4. 175 derece de evvelden ısıtılmış fanlı ayarda 20 dakika pişiriyorum.
Hindistan Ceviz Dolgulu Kakaolu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Hindistan Ceviz Dolgulu Islak Kurabiye Tanımı İçin Gereçler Hamuru için 125 gram (Yarım paket) oda ısısında margarin1 çay bardağı sıvı yağ1 tane yumurta1 çay bardağı şeker4 yemek kaşığı kakao3 su bardağı un (Bardak boyutuna nazaran değişebilir, ölçüsünü ayarlayabilirsiniz)1 paket vanilya1 paket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Hindistan Cevizi Dolgulu Browni Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 125 gram tereyağı oda sıcaklığında1 adet yumurta1 çay bardağı sıvı yağ3 su bardağı un1 çay bardağı pudra şekeri4 yemek kaşığı kakao1 paket vanilya1 paket kabartma tozuYarım çay bardağı hindistan cevizi Şerbeti için ; 1 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Hindistan Cevizi Dolgulu Islak Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 125 gram tereyağı1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı toz şeker1 adet yumurta2 tepeleme yemek kaşığı kakao1 paket vanilya1 paket kabartma tozuUn Dolgusu için; 2 çay bardağı hindistan cevizi1 çay bardağı pudra şekeri1 yumurta akı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Hindistan Cevizi Dolgulu Islak Kurabiye Tanımı İçin Materyaller Şerbeti için; 2 su bardağı şeker2 su bardağı suYarım limon suyu İç dolgu için; 3 çay bardağı hindistan cevizi2 yumurta akı1 çay bardağı pudra şekeri Hamuru için; 2 yumurta250 gram margarin yahut tereyağıYarım su bardağı şekerYarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Dolgulu Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 125 gram margarin yahut tereyağ1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı pudra şekeri1 çay bardağı nişasta (mısır yahut buğday nişastası farketmez)1 adet yumurta2,5 -3 su bardağı un (kontrollü olun lütfen)1 yemek kaşığı kakao Dolgulu Kurabiye Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt