Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
- 125 gram tereyağı
- 100 ml sıvı yağ
- 1 vanilya şekeri
- 1/2 (yarım) kabartma tozu
- 1 çay bardağı hindistan cevizi (70 gr)
- 1 yumurta sarısı (Beyazını kenara ayırın)
- Gerektiği kadar un (Hamur elinize yapışmayacak duruma gelene kadar dikkatlice ekleyin)
- Yumurta beyazı
- Hindistan cevizi
- 100 gram sütlü çikolata
Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tüm malzemeleri hamur olacak şekilde yoğurun.
- Yarım ay şeklinde şekillendirin ve yumurta akı ve hindistan cevizine bulayın.
- 175 derece önceden ısıtılmış fırında alt ve üst ısıda altın sarısı olana kadar pişirin.
- Piştikten sonra çikolata ile süsleyin.