Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hindistan Cevizli Mantar Kurabiye

Hindistan Cevizli Mantar Kurabiye
0
19

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
hindistan-cevizli-mantar-kurabiye.jpg

Hindistan Cevizli Mantar Kurabiye Tanımı İçin Gereçler

• 250 gr tereyağı
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 2 yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • Vanilya
  • 1,5 çay bardağı un
  • 400 gram mısır nişastası
  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
  • Kakao

Hindistan Cevizli Mantar Kurabiye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle yumuşamış tereyağı, pudra şekeri, hindistan cevizi yağı, yumurta ve vanilyayı güzelce mikserle çırpılır.
  2. Akabinde 400 gr mısır nişastasını ekleyip elimizle yedirerek yoğuruyoruz. Cıvık ele yapışan bir kıvama geliyor. Akabinde kabartma tozunu ekleyip unu da ele yapışmayan hamur kıvamına gelene kadar denetimli olarak döküyoruz.
  3. Her unun kıvamı inceliği farklı olabilir. Kendi ununuza nazaran ölçüsü ayarlayabilirsiniz.
  4. Yoğurulup hazır olan kurabiyelerden ceviz büyüklüğünde modüller koparıp elinizde yuvarlayın. Ben maden suyu şişesi ile yaptım.
  5. Kakaoya batırıp kurabiyenin ortasına basıyoruz. Ve bütün hamura birebir süreci uyguladiktan sonra 180 derecede pişiriyoruz. Ben saate bakmadım yalnızca altı hafif pembeleşti çabucak çıkardım.
  6. Esasen çok çabuk pişiyor. Lakin lezzeti sahiden kusursuz ???????? yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin⭐⭐.
Not: Yerken dikkat edin çok dağılıyor ????????

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt