
Hindistan Cevizli Muzlu Pasta Tanımı İçin Materyaller
Yer İçin
- 125 gram tereyağı
- 100 gram kedi lisanı bisküvi
- 100 gram hindistan cevizi
- 1 paket vanilyalı puding
- Süt
- 2 muz
- 2 paket krem şanti
- 400 ml süt
- Hindistan cevizi
Hindistan Cevizli Muzlu Pasta Tanımı Yapılışı
- Tereyağını küçük bir tencerede eritin. Bisküvileri rondodan geçirin.
- Tereyağı ve hindistancevizi ile karıştırın.
- Pasta kalıbınıza yağlı kağıt serin ve içine bisküvi harcını içine yayın, sıkıca bastırın.
- Buzdolabında yaklaşık 30 dakika bekletin.
- Daha sonra bir paket pudingi süt ile pişirip hazırlayın.
- Dolaptan çıkardığınız hindistan cevizli harcın üzerine ek edin.
- Düzgünce yayın ve tekrardan dolapta 15 -20 dakika bekletin.
- Muzları dilimler halinde kesin ve pudingin üzerine dizin.
- Sonra hazır olan krem şantiyi en üst kısmına yayın düz bir şekilde.
- Son olarakta hindistan cevizini pastanın üzerine serpiştirin. Bir gece dolapta bekletin. Afiyet olsun
????.