Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hitman2 yardım :(

hitman2 yardım :(
0
264

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
yaw arkadaşlar ben hitman2 yi indirdim consol u açamıyorum bana yardım edin

Hitman2ini dosyasını açın Ancak bu dosyanın kopyasını almayı unutmayın Bir aksilik olduğunda değiştirirsiniz enableconsole 1komutunu ekleyin Sonra oyuna girin ve étuşuna basıp konsolu indirin ve aşağıdaki kodları yazın:

diyor ama yapıyorum olmuyooo

Similar threads

http:img27**************img273797hitmancodename47 Hitmanin yüklü olduğu dosyayı açın Hitmanini dosyasını açın enableconsole 1komutunu ekleyin Sonra oyuna girin ve konsol tuşuna basarak (é veya ~) tuşuna basıp konsolu indirin ve aşağıdaki kodları yazın: god 1: Ölümsüzlük giveall: Bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Oyunun kurulu olduğu dizinde HITMAN2INI dosyasını Notepad ile açın (önce yedeğini almayı unutmayın) ve aşağıdaki satırları yoksa ekleyin, varsa bu şekilde düzeltin: enableconsole 1 Bu konsolu aktif hale getirir, EnableCheats 1 Bu da hileleri açar Daha sonra oyun sırasında konsolu açmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
334
Oyunun kurulu olduğu dizinde HITMAN2INI dosyasını Notepad ile açın (önce yedeğini almayı unutmayın) ve aşağıdaki satırları yoksa ekleyin, varsa bu şekilde düzeltin: enableconsole 1 Bu konsolu aktif hale getirir, EnableCheats 1 Bu da hileleri açar Daha sonra oyun sırasında konsolu açmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Oyunun komut satırına console cheatccparametresini ekleyip oyunu açın Oyun esnasında é tuşuna basarak konsolu açın ve açılan yere aşağıdaki hileleri yazın allguns Bütün silahlar renegade Ölümsüzlük (Tanrı modu) gameover Görevi kaybettirir Bu hile skirmish'teki (multiplay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,519Konular
981,217Mesajlar
31,075Kullanıcılar
asderbenSon üye
Üst Alt