Hızlı Bir Şekilde Kilo Almanın Yolları nelerdir
Kilo vermek kadar kilo alma sorunu yaşayanlarda var Kilonuzun az olması ve zayıf olmanız canınızı sıkmasın
Hızlı Bir Şekilde Kilo Almanın Yolları Neler Nasıl Beslenirsek hızlı bir şekilde kilo alabiliriz hemen oğreniyoruz
Yiyiyorum fakat yine de kilo alamıyorum diyorsanız, kilo vereceğim diye ipin ucunu kacırdıysanız, kendinizi zayıf buluyorsanız mutlaka aşağıdaki listeye uyarak beslenin faydasını goreceksiniz mutlaka
SABAH
1 Bardak sut, 2 Poğaca , 1 Meyve
ARA:
1 kase yoğur icine 1 yemek kaşığı recel (10 fındıkla beraber yenebilir)
OĞLE
1 Orta boy karışık pizza, 1 Bardak Meyve suyu veya Ayran
ARA
2 Porsiyon meyve, 1 Avuc kuruyemiş
ARA
1 Tost, 1 Bardak ayran, 1 Avuc kuru yemiş
AKŞAM
1 porsiyon sebzeli et yemeği, 1 Kase yoğurt, 1 Porsiyon pilav yada makarna, 23 Dilim ekmek
ARA
1 Porsiyon tatlı (işte burası guzelmiş!)
GECE
Sandvic (yarım ekmek,100 gram peynir veya salam, domates, 1 Tatlı kaşığı tereyağı ile)
1 Bardak şekerli sut(2 tatlı kaşığı sut tozu ile)
Kilo vermek kadar kilo alma sorunu yaşayanlarda var Kilonuzun az olması ve zayıf olmanız canınızı sıkmasın
Hızlı Bir Şekilde Kilo Almanın Yolları Neler Nasıl Beslenirsek hızlı bir şekilde kilo alabiliriz hemen oğreniyoruz
Yiyiyorum fakat yine de kilo alamıyorum diyorsanız, kilo vereceğim diye ipin ucunu kacırdıysanız, kendinizi zayıf buluyorsanız mutlaka aşağıdaki listeye uyarak beslenin faydasını goreceksiniz mutlaka
SABAH
1 Bardak sut, 2 Poğaca , 1 Meyve
ARA:
1 kase yoğur icine 1 yemek kaşığı recel (10 fındıkla beraber yenebilir)
OĞLE
1 Orta boy karışık pizza, 1 Bardak Meyve suyu veya Ayran
ARA
2 Porsiyon meyve, 1 Avuc kuruyemiş
ARA
1 Tost, 1 Bardak ayran, 1 Avuc kuru yemiş
AKŞAM
1 porsiyon sebzeli et yemeği, 1 Kase yoğurt, 1 Porsiyon pilav yada makarna, 23 Dilim ekmek
ARA
1 Porsiyon tatlı (işte burası guzelmiş!)
GECE
Sandvic (yarım ekmek,100 gram peynir veya salam, domates, 1 Tatlı kaşığı tereyağı ile)
1 Bardak şekerli sut(2 tatlı kaşığı sut tozu ile)