nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Çabuk Bir Şekilde Kilo Almanın Yolları nelerdir
Kilo devretmek kadar kilo alma sorunu yaşayanlarda var Kilonuzun eksik olması ve zayıf olmanız canınızı sıkmasın
Hızlı Bir Şekilde Kilo Almanın Yolları Neler Nasıl Beslenirsek süratli bir şekilde kilo alabiliriz hemen öğreniyoruz
Yiyiyorum ama yine de kilo alamıyorum diyorsanız, kilo vereceğim diye ipin ucunu kaçırdıysanız, kendinizi güçsüz buluyorsanız mutlaka aşağıdaki listeye uyarak beslenin faydasını göreceksiniz mutlaka
SABAHTAN
1 Bardak süt, 2 Poğaça , 1 Meyve
ARA:
1 kase yoğur içine 1 yemek kaşığı reçel (10 fındıkla beraber yenebilir)
ÖĞLE
1 Orta doruk karışık pizza, 1 Bardak Meyve suyu ya da Ayran
ARA
2 Porsiyon meyve, 1 Avuç kuruyemiş
ARA
1 Tost, 1 Kadeh ayran, 1 Avuç kuru yemiş
AKŞAM
1 porsiyon sebzeli et yemeği, 1 Kase yoğurt, 1 Porsiyon pilav yada makarna, 23 Dilim ekmek
ARA
1 Porsiyon tatlı (işte burası güzelmiş!)
GECE
Sandviç (yarım ekmek,100 gram peynir ya da salam, domates, 1 Tatlı kaşığı tereyağı ile)
1 Kadeh şekerli süt(2 tatlı kaşığı süt tozu ile) *
Kilo devretmek kadar kilo alma sorunu yaşayanlarda var Kilonuzun eksik olması ve zayıf olmanız canınızı sıkmasın
Hızlı Bir Şekilde Kilo Almanın Yolları Neler Nasıl Beslenirsek süratli bir şekilde kilo alabiliriz hemen öğreniyoruz
Yiyiyorum ama yine de kilo alamıyorum diyorsanız, kilo vereceğim diye ipin ucunu kaçırdıysanız, kendinizi güçsüz buluyorsanız mutlaka aşağıdaki listeye uyarak beslenin faydasını göreceksiniz mutlaka
SABAHTAN
1 Bardak süt, 2 Poğaça , 1 Meyve
ARA:
1 kase yoğur içine 1 yemek kaşığı reçel (10 fındıkla beraber yenebilir)
ÖĞLE
1 Orta doruk karışık pizza, 1 Bardak Meyve suyu ya da Ayran
ARA
2 Porsiyon meyve, 1 Avuç kuruyemiş
ARA
1 Tost, 1 Kadeh ayran, 1 Avuç kuru yemiş
AKŞAM
1 porsiyon sebzeli et yemeği, 1 Kase yoğurt, 1 Porsiyon pilav yada makarna, 23 Dilim ekmek
ARA
1 Porsiyon tatlı (işte burası güzelmiş!)
GECE
Sandviç (yarım ekmek,100 gram peynir ya da salam, domates, 1 Tatlı kaşığı tereyağı ile)
1 Kadeh şekerli süt(2 tatlı kaşığı süt tozu ile) *