Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hızlı Kilo Kaybı İçin Sihirli Kilo Kaybı Tozu

Hızlı Kilo Kaybı İçin Sihirli Kilo Kaybı Tozu
0
33

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
hizli-kilo-kaybi-icin-sihirli-kilo-kaybi-tozu.jpg

Hızlı Kilo Kaybı İçin Sihirli Kilo Kaybı Tozu Tanımı İçin Malzemeler

• 3 ,5 tatlı kaşığı zerdeçal
  • 2 tatlı kaşığı tarçın
  • 2 tatlı kaşığı zencefil
  • 1 tatlı kaşığı karanfil
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 2 tatlı kaşığı nane

Hızlı Kilo Kaybı İçin Sihirli Kilo Kaybı Tozu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Arkadaşlar ben denedim ve 7 kilo verdim iki haftalık süreçte.
  1. Öncelikle 6 baharatımızı kasede güzelce karıştırıyoruz.
  2. Her gün bir su bardağına ( 1 çay kaşığı ekleyip ) kaynar su katıp karıştırıp içiyoruz. Hergün kesinlikle bir bardak kaynar suyun içine 1 çay kaşığı ekleyip 5 dakika demlenmesini bekleyip tüketelim. Hekim tavsiyesi değildir !.
Ben denedim çok da hoş kilo kaybı yaşadım benim üzere kilo vermek isteyen arkadaşlarım için paylaşmak istedim. (kronik rahatsızlıkları olanlar katiyen kullanmasın emziren annelerimiz de kullanmasın ) bu yaptığımız toz karışımı 15 gün kadar kullanabiliyoruz her gün bir çay kaşığı unutmayınız.

Evet gitsin kilolarımız deneyenlere şimdiden afiyet olsun.

Diyet yapıyorum extra bu hoş karışımı içiyorum deneyin farkı göreceksiniz ☺️☺️

Hızlı Kilo Kaybı İçin Sihirli Kilo Kaybı Tozu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

15 Günde Kilo Ver Tanımı İçin Materyaller 3 yemek kaşığı yoğurt1 çay kaşığı acı pulbiberYarım limon suyu 15 Günde Kilo Ver Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Bütün materyalleri karıştırıp 5 dakika bekletelim. Gece yatmadan yarım saat evvel tüketelim. 15 gün yapıp 15 gün orta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Yağ Yakıcı Kahve (1 Ayda Rahatça 3 Yahut 5 Kilo) Tanımı İçin Malzemeler 1 tatlı kaşığı türk kahvesiYarım çay kaşığından az tarçınİsteğe bağlı şeker (Ben şekersiz içiyorum )1 fincan su Yağ Yakıcı Kahve (1 Ayda Rahatça 3 Yahut 5 Kilo) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Özellikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Aslında çok kolay matematiksel bir bağıntıyla açıklanır. Kişinin sadece yaşamsal aktiviteleri için ihtiyaç duyduğu bir enerji ( Bazal Metabolizma Enerjisi) vardır, bir de gün içinde güç harcadığı diğer faaliyetler için harcadığı enerji (Fiziksel Aktivite Enerjisi) vardır. Kişi bu iki enerjinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Yeşil Erikli Et Yemeği Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo dana bonfile (kuşbaşı da olabilir)Yarım kilo yeşil erikYarım çay bardağı sıvı yağ1 adet kapya biber2 adet yeşil biber1 adet orta uzunluk kuru soğan1 baş sarımsakTuzKarabiber1 tatlı kaşığı soya sosu1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber2 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tanımı İçin Gereçler 1 kilo asma yaprağı2 su bardağı  pirinç2 yemek kaşığı sıvı yağ1 çay bardağı kaynar su1,5 su bardağı  zeytinyağ3 tane kuru soğanDolmalık fıstık ( küçük paket )Kuş üzümü ( küçük paket )5 tane kesme şeker2 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı karabiber1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt