Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Homaça

Homaça
0
97

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
homaca.jpg

Homaça Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram et
  • 10 gram tereyağı
  • 1 yemek kaşığı un
  • Yarım yemek kaşığı salça
  • 1 adet defne yaprağı
  • 1 çay kaşığı kırmızı tatlı toz biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik

Homaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır

????????‍????işlem basamakları????????‍????.
  1. Birinci olarak düdüklü tenceremizi ocağa koyuyoruz ve ısınmasını bekliyoruz.
  2. Isındıktan sonra iri doğradığımız erleri tencereye ekliyoruz ve suyunu salana kadar hiç karıştırmıyoruz
  3. Suyunu saldıktan sonra karıştırıp suyunu çekene kadar kavuruyoruz.
  4. Daha sonra salça un tereyağı ekleyip kavuruyoruz.
  5. Etlerin üzerini geçecek biçimde su koyup baharatlarımı ekliyoruz ve düdüklüyü kapatıp 45 dakika pişiriyoruz Akabinde lokum üzere homaçamız hazır???? şimdiden deneyecek olan herkese afiyet olsun ????.
Homaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Tavuk Ciğer Kavurması Tanımı İçin Gereçler 500 gram tavuk ciğeri2 adet soğan1 tatlı kaşığı tuz3 yemek kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı pul biber3 adet yeşil biber1 tatlı kaşığı karabiber Tavuk Ciğer Kavurması Tanımı Yapılışı Birinci olarak 500 gram tavuk ciğerini bir tencereye alalım ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Fırında Sebzeli Kuşbaşı Yemeği Tanımı İçin Malzemeler 500/600 gr kuşbaşı et ( az yağlı)2 adet orta uzunluk havuç2 adet iri uzunluk soğan1 adet mor soğan ????2 adet iri patates2 adet domates3-4 diş sarımsak2 yemek kaşığı zeytinyağı ????2 yemek kaşığı tereyağı ????2 yemek kaşığı domates salçası1,5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Etli Arapsaçı Tarifi İçin Malzemeler 1 kg arapsaçı800 gram dana veya kuzu kuşbaşı2 adet orta boy soğanYarım çay bardağı kaynar su (Et için)Arım çay bardağı zeytinyağı1 çay kaşığı tuzYeterince karabiber Etli Arapsaçı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle arapsaçlarımızı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Kremalı Mantarlı Tagliatelle Tanımı İçin Materyaller 200 gram doğranmış mantar250 gram tagliatelle1 adet kapya biber1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kekik1 kase rendelenmiş kaşar peynir1 çay kaşığı tuz1 su bardağı süt2 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağ1 büyük soğan2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Enfes Körili Tavuk Ve Makarna Tanımı İçin Malzemeler 1 paket kalem makarna Tavuk için; 500 gram tavuk göğsüYarım paket krema1 su bardağı süt1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı köri1 tatlı kaşığı kekik1 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı sıvı yağ Enfes Körili Tavuk Ve Makarna Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt