Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Honda Türkiye, koronavirüs nedeniyle üretimini geçici olarak durdurdu

Honda Türkiye, koronavirüs nedeniyle üretimini geçici olarak durdurdu
0
37

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
2250429_720x360.jpg

Honda Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket, bugün çalışanlarına ve tedarikçilerine, koronavirüs salgınının etkisiyle Kocaeli Şekerpınar'daki üretim operasyonlarının geçici olarak askıya alınacağını bildirdi.

Fabrikadaki üretim, 23 Mart 2020'den itibaren askıya alınacak. Bu kararın tedarik zincirlerinde yaşanan zorlukların sonucunda alındığı belirtildi.

Açıklamaya göre, şu an üretimin 6 Nisan 2020'de yeniden başlaması planlanıyor. Ancak bu durum, hükümet kararları, sağlık otoritelerinin tavsiyeleri ile piyasa ve tedarik koşullarına bağlı olarak yeniden gözden geçirilecek ve duruma göre değerlendirilecek.

AA

Similar threads

Honda Türkiye, bugün çalışanlarına ve tedarikçilerine, koronavirus (kovid-19) salgınının etkisiyle Kocaeli Şekerpınar'daki üretim operasyonlarının geçici olarak askıya alınacağını duyurdu. Yapılan bilgilendirmede; fabrikasındaki üretim 23 Mart 2020'den itibaren askıya alınacak. Bu karar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Honda Türkiye, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle Kocaeli Şekerpınar'daki üretim faaliyetlerine vermiş olduğu arayı 1 hafta daha uzattı. Honda Türkiye'den yapılan açıklamada, şirketin Kovid-19 salgınının etkisiyle Kocaeli Şekerpınar'da bulunan üretim tesisindeki faaliyetlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Honda'dan yapılan açıklamaya göre, söz konusu adım, tedarik zincirlerinde artan zorlukların ışığında atıldı. Honda Türkiye, 19 Mart 2020'de yapmış olduğu duyuruyla üretim faaliyetlerine 23 Mart 2020'den 6 Nisan 2020'ye kadar ara vermişti. Yeni plan kapsamında 13 Nisan 2020'de üretime yeniden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Türk otomotiv sektörünün öncü kuruluşlarından Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) salgını ile ilgili çalışanlarının sağlığına yönelik tedbirler kapsamında Sakarya’da bulunan fabrikada üretim faaliyetini 21 Mart-5 Nisan tarihleri arası durdurma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Nissan'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, pandemi nedeniyle ulusal hükümetlerin önerileri vetalimatları çerçevesinde toplumun güvenliği ve sağlığı için önlemler alarak çalışmalarını sürdürüyor. Nissan, bu kapsamda, Afrika, Orta Doğu ve Hindistan bölgesinde üretimine geçici olarak ara verdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,496Konular
981,659Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt