Horhor Kebabı Tarifi
Horhor Kebabı nasıl yapılır
Horhor Kebabı
Horhor Kebabı Malzemeleri
6 enginar 100gr rendelenmiş kaşarpeyniri 100gr arpacık soğan tuz 1 iri patates 1 havuc 10gr tereyağı 500gr kuzu kuşbaşı 3 su bar su 15 tatlı k un 50gr taze bezelye 12 cay bardağı zeytinyağı 3 corba kaşığı sıvıyağ
imageshorhorkebabitarifiresimli5ad41bed7f4f9
Horhor Kebabı Tarifi
Enginarları temizleyin,Arpacık soğanları soyun Patates ve havucu temizleyip kup kup doğrayın Bir tencerede tereyağı ve zeytinyağını ısıtın Soğanları ilave edip soteleyin Eti ekleyin Suyunu salıp cekinceye kadar pişirin 1 tatlı kaşığı un serpip karıştırın ve 12 dk daha kavurun Havuc, patates, bezelye ve 1 su bardağı su ilave edip 40 dk kısık ateşte pişirin Suyu azalırsa bir miktar daha su ekleyin Enginarlara 2 bar su, 3 kaşık sıvıyağ, yarım limonun suyu ve yarım tatlı kaşığı un ilave edip, kısık ateşte 30 dk pişirin Tepsiye dizip hazırladığınız ic malzemeyi ortalarına paylaştırın Uzerlerine rendelenmiş kaşarpeyniri seripip 10 dk fırında pişirin, sıcak olarak servis yapın
Horhor Kebabı nasıl yapılır
Horhor Kebabı
Horhor Kebabı Malzemeleri
6 enginar 100gr rendelenmiş kaşarpeyniri 100gr arpacık soğan tuz 1 iri patates 1 havuc 10gr tereyağı 500gr kuzu kuşbaşı 3 su bar su 15 tatlı k un 50gr taze bezelye 12 cay bardağı zeytinyağı 3 corba kaşığı sıvıyağ
imageshorhorkebabitarifiresimli5ad41bed7f4f9
Horhor Kebabı Tarifi
Enginarları temizleyin,Arpacık soğanları soyun Patates ve havucu temizleyip kup kup doğrayın Bir tencerede tereyağı ve zeytinyağını ısıtın Soğanları ilave edip soteleyin Eti ekleyin Suyunu salıp cekinceye kadar pişirin 1 tatlı kaşığı un serpip karıştırın ve 12 dk daha kavurun Havuc, patates, bezelye ve 1 su bardağı su ilave edip 40 dk kısık ateşte pişirin Suyu azalırsa bir miktar daha su ekleyin Enginarlara 2 bar su, 3 kaşık sıvıyağ, yarım limonun suyu ve yarım tatlı kaşığı un ilave edip, kısık ateşte 30 dk pişirin Tepsiye dizip hazırladığınız ic malzemeyi ortalarına paylaştırın Uzerlerine rendelenmiş kaşarpeyniri seripip 10 dk fırında pişirin, sıcak olarak servis yapın