Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Horhor Kebabı Tarifi Resimli

Hoş geldin! iskra tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Horhor Kebabı Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Horhor Kebabı Tarifi
Horhor Kebabı nasıl yapılır

Horhor Kebabı

Horhor Kebabı Malzemeleri

6 enginar 100gr rendelenmiş kaşarpeyniri 100gr arpacık soğan tuz 1 kocaman patates 1 havuç 10gr tereyağı 500gr kuzu kuşbaşı 3 su bar su 15 tatlı k un 50gr taze bezelye 12 akarsu bardağı zeytinyağı 3 çorba kaşığı sıvıyağ


Horhor Kebabı Tarifi
Enginarları temizleyin,Arpacık soğanları soyun Patates ve havucu temizleyip küp küp doğrayın Bir tencerede tereyağı ve zeytinyağını ısıtın Soğanları ilave edip soteleyin Eti ekleyin Suyunu salıp çekinceye değin pişirin 1 tatlı kaşığı un serpip karıştırın ve 12 dk daha kavurun Havuç, patates, bezelye ve 1 su bardağı su ilave edip 40 dk kısık ateşte pişirin Suyu azalırsa bir tedarik daha su ekleyin Enginarlara 2 bar su, 3 kaşık sıvıyağ, yarım limonun suyu ve yarım tatlı kaşığı un ek edip, kısık ateşte 30 dk pişirin Tepsiye dizip hazırladığınız iç malzemeyi ortalarına paylaştırın Üzerlerine rendelenmiş kaşarpeyniri seripip 10 dk fırında pişirin, sıcak olarak servis yapın *
 
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt