iltasyazilim
FD Üye
Horhor Kebabı Tarifi
Horhor Kebabı nasıl yapılır
Horhor Kebabı
Horhor Kebabı Malzemeleri
6 enginar 100gr rendelenmiş kaşarpeyniri 100gr arpacık soğan tuz 1 kocaman patates 1 havuç 10gr tereyağı 500gr kuzu kuşbaşı 3 su bar su 15 tatlı k un 50gr taze bezelye 12 akarsu bardağı zeytinyağı 3 çorba kaşığı sıvıyağ
Horhor Kebabı Tarifi
Enginarları temizleyin,Arpacık soğanları soyun Patates ve havucu temizleyip küp küp doğrayın Bir tencerede tereyağı ve zeytinyağını ısıtın Soğanları ilave edip soteleyin Eti ekleyin Suyunu salıp çekinceye değin pişirin 1 tatlı kaşığı un serpip karıştırın ve 12 dk daha kavurun Havuç, patates, bezelye ve 1 su bardağı su ilave edip 40 dk kısık ateşte pişirin Suyu azalırsa bir tedarik daha su ekleyin Enginarlara 2 bar su, 3 kaşık sıvıyağ, yarım limonun suyu ve yarım tatlı kaşığı un ek edip, kısık ateşte 30 dk pişirin Tepsiye dizip hazırladığınız iç malzemeyi ortalarına paylaştırın Üzerlerine rendelenmiş kaşarpeyniri seripip 10 dk fırında pişirin, sıcak olarak servis yapın *
Horhor Kebabı nasıl yapılır
Horhor Kebabı
Horhor Kebabı Malzemeleri
6 enginar 100gr rendelenmiş kaşarpeyniri 100gr arpacık soğan tuz 1 kocaman patates 1 havuç 10gr tereyağı 500gr kuzu kuşbaşı 3 su bar su 15 tatlı k un 50gr taze bezelye 12 akarsu bardağı zeytinyağı 3 çorba kaşığı sıvıyağ
Horhor Kebabı Tarifi
Enginarları temizleyin,Arpacık soğanları soyun Patates ve havucu temizleyip küp küp doğrayın Bir tencerede tereyağı ve zeytinyağını ısıtın Soğanları ilave edip soteleyin Eti ekleyin Suyunu salıp çekinceye değin pişirin 1 tatlı kaşığı un serpip karıştırın ve 12 dk daha kavurun Havuç, patates, bezelye ve 1 su bardağı su ilave edip 40 dk kısık ateşte pişirin Suyu azalırsa bir tedarik daha su ekleyin Enginarlara 2 bar su, 3 kaşık sıvıyağ, yarım limonun suyu ve yarım tatlı kaşığı un ek edip, kısık ateşte 30 dk pişirin Tepsiye dizip hazırladığınız iç malzemeyi ortalarına paylaştırın Üzerlerine rendelenmiş kaşarpeyniri seripip 10 dk fırında pişirin, sıcak olarak servis yapın *