Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

hortum

hortum
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
hortum Birey rüyasında bir hortumdan su fışkırdığını görürse şanslı bir gelir sahibi olurRüyada su hortumu bakmak kazanca yorumlanir Rüyasinda içinden su geçen bir hortum görmek, isinde kazançli olacagina veya eline beklemedigi bir yerden mülk ya da para geçecegine ya da bir mirasa konacagina kötüye işaret eder Yangin hortumu görmek, kiskançliga isarettir, içinden su geçmeyen kuru bir hortumu sarili bir halde görmek; kazancinin azalacagina açıklamalanir Bir baska rivayete görede: Rüyada girdap bakmak, içinden su akiyorsa kazançli bir yatirim yapmaya isaret eder Susamış anafor, kazancin eksilmesine isarettir Hortumlu bahçe sulamak, ailenizin geçimini bollastirmaya isaret eder  

Similar threads

Birey rüyasında bir hortumdan su fışkırdığını görürse bahtı açık bir kazanç sahibi olur Rüyada su hortumu bakmak kazanca yorumlanir Rüyasinda içinden su geçen bir anafor görmek, isinde kazançli olacagina veya eline beklemedigi bir yerden mal ya da para geçecegine veya bir mirasa konacagina...
Cevaplar
0
Görüntüleme
253
Rüyada Hortum Bakmak Rüyada hortum görmek, icinden su akiyorsa kazancli bir yatirim yapmaya isaret eder susuz hortum, kazancin eksilmesine isarettir hortumlu bahce sulamak, ailenizin gecimini bollastirmaya isaret eder
Cevaplar
0
Görüntüleme
442
gemi Her türlü olumsuzluktan kurtulmaya, İyi insanlarla birlikte gemiye binmek ilahi mağfirete, gemiden salimen karaya inmek sıkıntı vve ıstırabın sona ermesine, Geminin batması salimen yapılacak yolculuğa, Batan gemiden bir kalas, can simidi gibi şeylere tuttunarak kurtulmak verilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Bulut Çeşitlerine göre deyiş edilir: İnsana görür görmez ürperti veren katran rengi, siyah bulut ilahi gazaba, zor ve fitneye, yağmur bulutu bolluk ve berekete, Kümülüs türü beyaz bulutlar iyi amele, Eve giren ve onun her tarafına yayılan bulut, ilim ve hikmetinn, mülk ve servetin ev...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Suyolu Kadına, mala, bilgin kimseye, evlenmeye, hizmetçilere ve işçilere, çarşıpazara, her değişiklik rızık yollarına, Sulandırma nedeniyle ark kazmak (başlatmak) zenginliğe, ailesine iyi bakmaya, arkın yolunu (suyunu) kesmek evin nafakasından kesmeye, bir yakınını kendinden uzaklaştırmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt