iltasyazilim
FD Üye
Selam arkadaşlar Tanımadığım ve hoşlandığım bi kız vardı Okul vaktinde aynı duraktan benzer otobuse binip okula gidiyoduk fakat okullar aynı değil Neyse 12 ay otobüsde durakda sıkça bakıştık Hoşlanıyodum ondan ama cesaret edip tanışamadım bi türlü Sonra okullar kapanınca hiç görmedim daha Fakat dün çalıştığım yerin önünden geçti ve beni fark etti Yanına arkadaşı vardı ve beni görür görmez sessice hassktr dedi arkadaşına duydum Arkadaşı noldu diyince beni gösterdi birlikte bana bakarak geçip gittiler Tabi mülk gibi durdum bende hiç bi tepki veremedim Şaşırdım çünkü kız böyle bi tepki verince Daha Sonra biraz uzaklaşınca arkadaşı arkasını dönüp tekrar baktı ' acaba ben bakıyomuyum ' diye 510 dk sonra yolun karşısından bitmiş geçtiler Büyük ihtimalle beni görmek içindi ya da ben o kadar anladım Hemen arkadaşlar ben ne yapmalıyım ? Bu kız yarın yada başka bigün yine dükkanın önünden geçerse gidip konuşmalımıyım ? Konuşsam da ne diycem hiç bilmiyorum tanımadığım bi kız sonuçta Gidip naber nasılsın diyemem Kutup benimle tanışırmısın da diyemem Akıl verin birazcık lütfen Siz böyle bi durumda olsaydınız nasıl tanışırdınız kızla ? Neler söylerdiniz ?