Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hoşlandığım kız önümden geçerken bu tepkiyi verdi. Sizce ne yapmalıyım ?

Hoşlandığım kız önümden geçerken bu tepkiyi verdi. Sizce ne yapmalıyım ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam arkadaşlar Tanımadığım ve hoşlandığım bi kız vardı Okul vaktinde aynı duraktan benzer otobuse binip okula gidiyoduk fakat okullar aynı değil Neyse 12 ay otobüsde durakda sıkça bakıştık Hoşlanıyodum ondan ama cesaret edip tanışamadım bi türlü Sonra okullar kapanınca hiç görmedim daha Fakat dün çalıştığım yerin önünden geçti ve beni fark etti Yanına arkadaşı vardı ve beni görür görmez sessice hassktr dedi arkadaşına duydum Arkadaşı noldu diyince beni gösterdi birlikte bana bakarak geçip gittiler Tabi mülk gibi durdum bende hiç bi tepki veremedim Şaşırdım çünkü kız böyle bi tepki verince Daha Sonra biraz uzaklaşınca arkadaşı arkasını dönüp tekrar baktı ' acaba ben bakıyomuyum ' diye 510 dk sonra yolun karşısından bitmiş geçtiler Büyük ihtimalle beni görmek içindi ya da ben o kadar anladım Hemen arkadaşlar ben ne yapmalıyım ? Bu kız yarın yada başka bigün yine dükkanın önünden geçerse gidip konuşmalımıyım ? Konuşsam da ne diycem hiç bilmiyorum tanımadığım bi kız sonuçta Gidip naber nasılsın diyemem Kutup benimle tanışırmısın da diyemem Akıl verin birazcık lütfen Siz böyle bi durumda olsaydınız nasıl tanışırdınız kızla ? Neler söylerdiniz ?

Similar threads

Lise 3 e gidiyorum hiç tecrübe etmediğim bi durumla karşılaştımBir kıza aşık oldum ona açtırmak istiyorum göz göze bakmalar filan herşey iyide işi bozan şey Lise 2de hoşlandığım kızında benzer sınıfta olması işin fena yanı hala beni seviyor kız galiba tekrar tekrar bana bakmalar filan şuan ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Bizim sınıfta bi kızdan hoşlanıyodum bu kıza bir kaç gün içinde dikkati çekmeye çalıştım sonra ertesi hafta kız geldi hayırdır dedi ben hiç tereddütsüz ondan hoşlandığımı falan filan dedim kız seni tanımıyorum dedi arkadaşım var falan dedi fakat senle ahbap olmak isterim senle dedi duyduğuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
1 aydır aynı duraktan benzer otobüse bindiğim bir kızla aralıksız bakışıyoruz Kızdan hoşlanıyorum Ona açtırmak istiyorum ama nasıl açılıcam bir türlü bilemedim Şimdi kızı yalnızca durakta görüyorum birde otobüste İkimiz de liseye gidiyoruz lakin benzer okullar değil Kızın okulunu da bilmiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Mrb Arkadaşlar bu kızları çözmek imkansızdan da öte bişey Lise yıllarından beri arkadaşım olan bir kızla görüşüyorum, Son 23 aydır fazla sıcak davranıyor, Bana, evleneceğim kişi senin gibi biri olsun isterimkelimesine varıncaya dek söyledi, Neyse bende onun benden hoşlandığını ümit ederek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
slm arkadaşlar ben 17 yaşında lise 3 dışarı giden biriyim bizim sınıfta bi kız var fakat çok seviyom kendime bakıom ben hoşlanıom mu aşığım mı ben aşık olmuşum fazla hemdekıza öneri etmeden önce defalarca bakıodum arkadan arkadan kesiodum bu da ayrım ediodu söleme me 3 gün kala bakmayınca o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,508Konular
980,808Mesajlar
30,674Kullanıcılar
fragman4kSon üye
Üst Alt