Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hoşlandığım kızla arkadaşız

Hoşlandığım kızla arkadaşız
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar benim bi zaman önce arkadaş grubu aracılığıyla tanıştığım bir kız var ben bu kızdan aslında hoşlanıyorum kesintisiz ilgileniyorum onunla konuşuyorum her sabahtan mesaj atıyorum her türlü konuda asistan oluyor oda benimle konuşmayı seviyor hem benimle yanlız kalmaktan çekinmiyor dost ortamındayken bir çok defa gözgöze geliyoruz ve bi zaman bakıştıktan sonradan gözlerimizi kaçırıyoruz ve kız benim ondan hoşlandığımı biliyomuş lakin beni üzmek istemediği için bana benden hoşlanmadığını söyliyemiyomuş bende gidip onunla konuştum oda benim onun için değerli bir arkadaş olduğumu söyledi ve benden hoşlanmadığını belirtti bende onu üzmek istemediğim için onunla arkadaş olmayı benimsemek zorunda kaldım lakin sonradan fark ettim ancak ben ona dost gözüyle bakamıyorum onu diğer erkeklerden fazla pozitif kıskanıyorum sizce ne yapamalıyım

Similar threads

Üniversite öğrencisiyim 21 yaşındayım bu güne değin hiç sevglilm olmadı şu lahza hoşlandığım kızla bi arkadaşım tamamen tanıştım haftada bir iki kez görüyorum yanındayken benimle diğerleriyle konuştuğundan daha fazla konuştuğunu hissettim Ona aleyhinde manâsız değilim bende hiç bu değin bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
mrb arkadaşlar bi çocuktan hoşlanıyorum oda benden bunu arkadaşıma söylemiş fakat biz 5 ay baştan başa bakıştıkondan sonra oysa arkadaşıma söyleyebildi o 32 yaşında bense 23bi yer işletiyo oraya gitmemle başladıherşey bana her zaman kaçamak bakışlar utangaç konuşmalar falangeçende arkadaşıma şu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Arkadaşlar derhal size aşk yüzünden başıma gelenleri bire bir izah etmek istiyorum Ben 15 yıldır okulda bir kızı seviyorum yani aşık oldum kızda defalarca acayip davranıyordu yani nasıl desem örneğin kız her tenefüs bizim kata geliyordu(onun sınıfı üstteki katta) sonra yanıma bi kız oturduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Birazcık uzun olabilir lakin okuyup destek ederseniz sevinirim Herşey kasımda başladı, yeni bir dost ortamına girmiştim ve onunla tanıştım Önceleri ona karşısında bişey hissetmiyodum, diğer bi kıza 1 senedir platonik aşıktım lakin onu unutmaya başlamıştım Derken yeni tanıştığım kıza karşısında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Merhaba arkadaşlar konuyu artı uzatmadan özet olarak anlatmaya çalışacağımİş yerimize staj için gelen üniversite öğrencisi bir kızla tanıştım kısa sürede kızla çok iyi anlaşmaya başladık fikirlerimiz uyuşuyordu fazla geçmeden ondan hoşlandığımı farkettim tanıştıktan 2 hafta sonrada ona açılmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
982,543Mesajlar
30,278Kullanıcılar
grayhydra541Son üye
Üst Alt