Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hoşlandığın kıza doğum günü hediyesi

Hoşlandığın kıza doğum günü hediyesi
0
288

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba benim sınıfta hoşlandığım bi kız var Aramız falan baya iyi 6 Ocak doğum günüymüş arkadaşlarından duyduğuma kadar 50 lira bütçem var fakat ne alıcağımı bilmiyorum Yaşım 15

Similar threads

Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım fakat bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım çok güzeldi okul başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım lakin bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım fazla güzeldi mektep başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
fazla derde girdim buraya yazayım dedim 15 nisan pazar günü kız arkadaşımın doğum günü oluyor Fakat ben ona ne armağan alıcağımı bilmiyorum yada nasıl bir sürpriz yapabilirim hiç bir fikrim yok 7 aydır beraberiz ,23 yaşında Bize yerinde tavsiyelerinizi bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Bizim sınıfta bi kızdan hoşlanıyodum bu kıza bir kaç gün içinde dikkati çekmeye çalıştım sonra ertesi hafta kız geldi hayırdır dedi ben hiç tereddütsüz ondan hoşlandığımı falan filan dedim kız seni tanımıyorum dedi arkadaşım var falan dedi fakat senle ahbap olmak isterim senle dedi duyduğuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Öncelikle herkese merhaba bu yıl 11 e geçtim daha hiç bir kızla çıkmadım bi ara şişe çevirmece oynarken kıza sordum kimi seviyorsun diye seni falan dedi Neyse bunlar değil bu pazartesi hoşlandığım bi kıza yakınlaşmak istiyorum fakat daha önce hiç bi deneyimim olmadığı için ne yapacağımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt