Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hotmail Giriş Hatası

Hotmail Giriş Hatası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
hotmail giriş sorunu
hotmail antre problemi
hotmaile girilmiyor sorunu ve çözümü

Hotmaile giriş yapamıyorsanız bunun böylece fazla bambaşka nedeni olabilir Bunlar;
Hotmail'in kendi sunucularından kaynaklanan sorunlar
Sizin DNS ayarlarınızdan kaynaklanan sorunlar
İnternet explorer varsayılan tarayıcı değildir
Eğer bütün bunlarda sorun olmadığını düşünüyorsanız, birde aşağıdaki yöntemi deneyin

Kullanıcı adı ve şifrenizi girinizAçılan kusur sayfasında adres çubuğundaki adresin http bölümünü olarak değiştirinDaha sonra gelen sayfada hotmaile devam seçeneği gelecek tıklayıp inboxunuza giriniz

Bunlardan bambaşka bir kusur alıyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz Birlikte çözüm yolu arayabiliriz *

Similar threads

hotmail giriş sorunu hotmail giriş problemi hotmaile girilmiyor sorunu ve cozumu Hotmaile giriş yapamıyorsanız bunun pek cok farklı nedeni olabilir Bunlar; Hotmail'in kendi sunucularından kaynaklanan sorunlar Sizin DNS ayarlarınızdan kaynaklanan sorunlar İnternet explorer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Hotmail Antre Sorunu Hotmail Neden Giremiyorum? Hotmail'e Giriş Yapamıyorsanız Ne Yapmalısınız? Hotmail Hesabınıza Erişemiyormusunuz? Kimi zamanlarda Windows Live Hotmail hesabınıza erişemezsiniz veya antre yapamazsınızBu gibi durumlarda sorun sizden mi kaynaklanıyor yada teknik bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Hotmail Giriş Yap, Hotmail Giriş Yapamıyorum çözümü, Hotmail Hesabına Giriş Windows Live Hotmail hesabınıza erişemez ve antre yapamazsanız, bu gibi durumlarda sorun sizden mi kaynaklanıyor veya teknik bir sorun mu var bilmek böylece mümkün olmayabilir Eğer aldığınız hata sonucunda Windows...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
facebook giriş yapamıyorum kusur veriyor facebook antre yapamıyorum gibi sorunlarınız varsa aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz Kullanıcıların zaman zaman karşılaştığı sorunlar nedeni ile siteye ve uygulamalara giriş yapılamıyor biçiminde bildirimler almaktayız Güncelleme ve bakım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,500Konular
982,392Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt