iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar,
RAM artırmak istiyorum
MarkaModel: HP Pavilion dv6500 Notebook PC
İşetim Sistemi: Windows Vista Home Premium 32bit
İşlemci: Intel Core 2 Duo T7300 2 GHz
Ekran Kartı: 128 mb
Bellek: 1 gb
Everest programıyla bilgisayarımla ilgili bir araştırma yaptığımda (eğer yanlış bir yere bakmadıysam) bilgisayarımda 2 adet 512 mb lık ram takılı olduğunu gördümözellikleri ikisinin de aynı olmakla beraber şöyle:
DIMM, DDR2, 512 mb, 667 MHz, 64 bit
Anakartım ile ilgili bilgiler de şöyle:
Üretici: Quanta
Ürün: 30D2
Sürüm: 7926
İhtiyacım olan konuda bana yardım edebilmeniz için forumlarda araştırdığım kadarıyla verdim sanırım ama yine de daha sağlıklı bir sonuç için bunların haricinde bilgilere ihtiyaç varsa hemen bildiririm
RAM artırmam konusunda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim Hangi markamodel? Kaç gb? yer açısından düşünülürse mevcut olanlardan bir veya ikisini de çıkarmam gerekecek mi? yoksa çıkarmadan ekleme opsiyonu var mı?
Teşekkür ederim
RAM artırmak istiyorum
MarkaModel: HP Pavilion dv6500 Notebook PC
İşetim Sistemi: Windows Vista Home Premium 32bit
İşlemci: Intel Core 2 Duo T7300 2 GHz
Ekran Kartı: 128 mb
Bellek: 1 gb
Everest programıyla bilgisayarımla ilgili bir araştırma yaptığımda (eğer yanlış bir yere bakmadıysam) bilgisayarımda 2 adet 512 mb lık ram takılı olduğunu gördümözellikleri ikisinin de aynı olmakla beraber şöyle:
DIMM, DDR2, 512 mb, 667 MHz, 64 bit
Anakartım ile ilgili bilgiler de şöyle:
Üretici: Quanta
Ürün: 30D2
Sürüm: 7926
İhtiyacım olan konuda bana yardım edebilmeniz için forumlarda araştırdığım kadarıyla verdim sanırım ama yine de daha sağlıklı bir sonuç için bunların haricinde bilgilere ihtiyaç varsa hemen bildiririm
RAM artırmam konusunda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim Hangi markamodel? Kaç gb? yer açısından düşünülürse mevcut olanlardan bir veya ikisini de çıkarmam gerekecek mi? yoksa çıkarmadan ekleme opsiyonu var mı?
Teşekkür ederim