Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hülya Avşar, dizi setine spor salonu kurdurtuyor!

Hülya Avşar, dizi setine spor salonu kurdurtuyor!

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
hulya_avsar_dizi_setine_spor_salonu_kurdurtuyor_1610089867_7479.jpg

Uzun bir aradan sonra dizi projesiyle ekrana dönmeye hazırlanan Hülya Avşar, "Kendi lüksümden bu saatten sonra öden vermeyeceğim" diyerek yapım şirketinden sete spor salonu kurmasını istediğini söyledi.
HABERE AİT FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN
Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir evde olan Hülya Avşar, önceki gün Bebek'ye objektiflere takıldı. Yeni bir diziye başlamaya hazırlanan ve yapım şirketiyle anlaşmadan önce bir çok kural ve istekte bulunduğu yönündeki haberler hakkında konuştu.

"HAMLAŞMAKTAN KORKUYORUM"

iag03_1610089950_0979.jpg

Milliyet'te yer alan habere göre, yapım şirketinden sete spor salonu kurulmasını isteyen Avşar, "İnsani kurallar. Onların dışında çalışmam çok zor. Dizide beklerken orada spor yapabilmem için küçük bir spor alanı kurulmasını istedim. Spordan vazgeçemiyorum, ne yapayım? Hamlaşmaktan korkuyorum. O yüzden böyle bir isteğim oldu" dedi.

Similar threads

Geçtiğimiz gün Belgrad Ormanı'nda yürüyüş yaparken görüntülenen Hülya Avşar, son olarak rol aldığı dizinin erken final yapmasının akabinde "Çok anlamsız şeyler yaşadık. Bir tecrübe dedim, burnumdan getirdiler” açıklamasında bulundu. Magazin dünyasının sevilen isimlerinden Hülya Avşar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Sanatçı Hülya Avşar, önceki gün Nişantaşı trafiğinde aracının içinde görüntülendi. 57 yaşındaki oyuncu, Çin aşısı Sinovac yaptırdığını açıkladı. Hülya Avşar son haliyle annesine benzetildi. Sete gittiğini ifade eden Hülya Avşar, rol aldığı FOX dizisi 'Masumiyet'in yayından kalkacağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ, 25 yıl sonra yine beraber ekranda yer alacak. İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü hayranlarına müjde haber! Ünlü oyuncular; Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Tolga Güleç'in başrollerinde olduğu Yaşı 19 dizisine dahil oldu. Şubatta ekranlarda gelmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Fox TV'nin yeni sezonun en dikkat çeken işlerinden Masumiyet'in yayın günü Çarşamba'dan Pazartesi'ye alınmış, bu kararın alınmasında Hülya Avşar'ın etkili olduğu iddia edilmişti. Reytinglerde istediğini elde edemeyen Masumiyet, geçtiğimiz günlerde final yapmıştı. Yaşanan süreç hakkında ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Bir stüdyodan çıkarken kameralara takılan sanatçı Hülya Avşar, yeni çıkardığı "Sen Aşk Mısın?" şarkısı hakkında açıklama yaptı. Ünlü sanatçı, gelen yorumların çok güzel olduğunu ifade ederken, bu kadarını kendi bile beklemediğini belirtti. Z kuşağı hakkında yaptığı açıklama herkesi şaşırtırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,506Konular
983,084Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt