Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Humus

Humus
0
25

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
humus-4.jpg

Humus Tanımı İçin Materyaller

  • 2 su bardağı haşlanmış nohut ( kabukları soyulmuş)
  • 2 diş sarımsak
  • 2 çorba kaşığı limon suyu
  •  Yarım su bardağı tahin
  • 3 yemek kaşığı soğuk su
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon
Üzeri için;
  • Zeytinyağı
  • Kırmızı toz biber
  • İnce kıyılmış maydanoz

Humus Tanımı Yapılışı

  1. Uygun bir humus için 2 püf noktası vereyim size‼️ 1-sarimsagi zeytinyağın da bekletin.
  2. Sebebi zeytinyağı sarımsağın keskin kokusunu alır.
  3. 2-püruzsuz kıvamı için nohutların kabuğunu soymak.
  4. Öncelikle 2 diş sarımsağı rendeleyip 4 yemek kaşığı zeytinyağının içinde bekletelim.
  5. Nohutların kabuğunu soyup robottan geçirelim .
  6. Daha bütün gereçleri ekleyip robottan geçirelim.
  7. Damak tadınıza göre limon yada tuzu azaltıp yada çoğaltabilirsiniz.
  8. Şayet katı olursa biraz daha soğuk su ek edebilirsiniz
  9. Çok cıvık ta olmayacak, katıda, üzerine de zeytin yağı ve kırmızı toz biberi biraz ocakta kızdırıp üzerine döküyoruz.
  10. En sonda üzerine maydanozu serpiyoruz.
Bu kadar kolay???? ister kaşık kaşık, ister ekmekle yiyebileceğiniz hafif ve lezzetli bir tanım.

????????yapanlara afiyet şifa olsun ???????? ????(daha önce niçin yapmamışım dediğim bir tanım oldu ????????).
 
858,496Konular
981,634Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt