Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Humusa Güzel Bir Dokunuş Yaptık! Kuru Domatesli Humus Nasıl Yapılır?
Nohutla yapılacak en lezzetli tanım humusu kendimizce yorumladık. Kuru domates ile hazırladığımız humus vazgeçilmez tanımınız olacak. Eserleri öteki yerde aramayın, hepsi HEM ŞOK MARKETLER’DE HEM DE CEPTE ŞOK UYGULAMASINDA!
Humus, zaman zaman tüketilen oldukça doyurucu bir meze. Akdeniz ve Orta Doğu mutfağında sık yer verilen humus, lezzeti ile çok seviliyor ve tercih ediliyor. Haşlanmış nohut üzerinde taze sıkılmış limon ve tahinin buluştuğu bu enfes meze tarifini deneyenler oldukça hoşnut. Ayrıca humus tarifi...
Humus nasıl yapılır?
Humus, Antakya sofralarını süsleyen ve en sevilen mezelerden biridir
Humus İçin Gerekli Malzemeler
2 su bardağı nohut
1 dere Bardağı Tahin
Yarım limonun suyu
23 diş sarımsak
1 nehir kaşığı tuz
Bezemek için:
2 yemek yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı toz...
Mezeler gerek çilingir sofralarında gerekse atıştırmalık olarak tüketilen besin kıymeti epeyce yüksek yiyeceklerden biridir. Çeşit çeşit sebzelerin ve kuru baklagillerin buluşma noktası olan bu şifalı yiyecekler dünya yemek literatüründe ordövr ismi ile anılmaktadır. Humus da hem ismi hem de...
Humus Meze Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı haşlanmış nohut1 /4 su bardağı su (nohutun haşlama suyu soğumuş olmalı.)1 /4 su bardağı zeytinyağı (1/4 (çeyrek) su bardağı, yani bardağın çeyreği kadarı ölçüsü.)6 yemek kaşığı tahin1 adet limon suyu(orta yahut küçük boy)2 diş sarımsak1 çay kaşığı...
Fırını açmadan, tavada pratik bir biçimde yapabileceğiniz nefis bir tava pizzası tanımımız var. Hamurundan sosuna kadar Piyale eserleriyle hazırladığımız bu pizza tanımını çok beğeneceksiniz. Eserleri öteki yerde aramayın, hepsi HEM ŞOK MARKETLER’DE HEM DE CEPTE ŞOK UYGULAMASINDA!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.