Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hurremin sac rengi nedir

Hurremin sac rengi nedir
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hurremin sac rengi nedir

Hurrem Sultan sac rengi sezonun en cok kullanılan renkleri arasında en başta bulunmaktadır İrlanda kızılı ve bakır kızılı tartışması yapılan bu renk karamel ve bakır kızılı arasında bir tondur

Similar threads

Hürremin saç rengi nedir Hürrem Sultan saç rengi sezonun en fazla kullanılan renkleri aralarında en ilk olarak bulunmaktadır İrlanda kızılı ve bakır kızılı tartışması yapılan bu renk karamel ve bakır kızılı arasında bir tondur *
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Hurrem Sultan'ın sac rengi nedir? Muhteşem yuzyıl dizisinin eski Hurrem sultanının sac rengi bayanlar tarafındna halen cok merak ediliyor ve bircok bayan hala Hurrem sac rengi arıyor ve saclarını Hurrem Sultan'ın sac rengine boyatmak icin cabalıyorHurrem'in sac rengine bazıları irlanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Bakır kızılı sac rengi oldukca iddalı bir sac rengidirOzellikle acık tenli bayanlara daha cok yakıştığını duşunuyorum ben bu benim fikrim tabiik birde bu konuyla ilgili uzmanların goruşlerine yer verelim yazımızda ne dersiniz? ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Kızıl renk hangi tene gider? Ten renginiz pembe tonlarında ise koyu kızıl size göre! Pek çok kişi saçlarını kızıla boyatmak isteyebilir fakat kızıl saç en çok cilt rengi pembe tonlarında olanlara yakışmaktadır. Eğer esmer ya da buğday tenli biriyseniz, siz de saçlarınızı kızıla boyatabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Saclarınızı Bakır kızılına boyatmayı duşunuyorsanız sizlere yardımcı olacağını duşunduğum birbirinden guzel kızıl sac modelleri derledim ve hemen beğeninize sunuyorum bayanlar işte en guzel Bakır kızılı sac modelleri ve renkleri Bakır kızılı sac modlelerimiz sizlerle duz modelleri ve kıcırcık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
423
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt