Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İbiza Pastası

İbiza Pastası
0
20

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

İbiza Pastası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket burçak bisküvi
  • 900 ml süt ( 1 litre sütten bir çay bardağı süt ayırıyoruz kremasında kullanacağız )
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı +4 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 80 gram bitter çikolata
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
Beyaz kreması için:
  • 200 gram krema
  • 100 gram beyaz çikolata
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 paket krem şanti

İbiza Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İki paket bisküviyi robattan çekip fırın tepsisine yayalım.
  2. Bisküvilerin üzerini bastırarak sıkıştıralım.
  3. Daha sonra çikolata ve tereyağı hariç muhallebi için materyalleri tencereye alalım kıvam alıncaya kadar karıştıralım.
  4. Ocağın altını kapatıp tereyağı ve çikolatayı ekleyip eriyinceye kadar karıştıralım.
  5. Bisküvilerin üzerine dökelim eşit bi biçimde yayalım.
  6. Oda sıcaklığına gelince dolaba koyalım o ortada beyaz kreması için kremayı ısıtıp beyaz çikolatayı ekleyelim.
  7. Ganajı hazır edelim. Bir çay bardağı süt ile krem şantiyi çırpıp soğuyan ganajla birleştirelim.
  8. Tatlının üstüne döküp güzelce yayalım.
  9. Bir gece dolapta dinlendirip sonraki gün ortasına muz koyup sararak servis edelim. Afiyet olsun.
İbiza Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt