Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İbiza Tatlısı

İbiza Tatlısı
0
114

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63

İbiza Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler


Tabanı için;
  • 200 gram ikili kavrulmuş petibör bisküvi
  • 75 gram tereyağı yahut margarin
Muhallebisi için;
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1.5 su bardağı un
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket vanilin
  • 100 gram margarin
  • Yarım paket bitter çikolata
Üzeri için;
  • 1 paket kremşanti
  • 1 su bardağı soğuk süt

İbiza Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bisküvileri robottan yeterlice geçirin tereyağı ile karıştırıp fırın tepsisine yayıp bastırın un, şeker, kakao, sütü tencereye alıp uygunca çırpıp ocağa alıp, pişirelim.
  2. İnmesine yakın tereyağı ve çikolata vanilini ekleyip, karıştırıp biraz daha pişirip kapatalım biraz karıştırıp bisküvinin üzerine döküp, dikkatli bir formda yayalım.
  3. Bir gün en az 4-5 saat dolapta bekletip kremşantiyi çırpıp, üzerine sürelim 1-2 saat daha bekletip, evvel zirvesinin uzun kısmından kesip daha sonra 12 eşit modüle kesip, bir saputula ile dikkatli halde sarıp, servis tabağına alalım.
  4. İsterseniz ortasına muz koyup sarabilirsiniz dolapta tatlımızı biraz dinlendikten sonra servis edebiliriz afiyet olsun ????❤️.
İbiza Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

İbiza Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 2 paket burçak bisküvi1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı1 poşet krem şanti1 çay bardağı soğuk süt5-6 adet muz Muhallebisi için; 1 litre süt1 su bardağı toz şeker1,5 su bardağı un2 yemek kaşığı kakao1 paket vanilya1 yemek kaşığı tereyağıYarım paket sütlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
İbiza Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler Taban için; 2 paket burçak bisküvi1 yemek kaşığı tereyağı Kakaolu sos için; 1 litre süt2 yemek kaşığı dr eotker kakao1 su bardağı şeker1.5 su bardağı un1 paket dr oetker şekerli vanilya1 yemek kaşığı tereyağ120 gram çikolata (Bitter+sütlü)Beyaz krema120 gram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
İbiza Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 2 paket burçak bisküvi1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı Muhallebisi için; 1 lt süt1 su bardağı şeker1,5 su bardağı un2 yemek kaşığı kakao1 paket vanilya1 yemek kaşığı tereyağ100 gram bitter çikolata7-8 adet muz ( isteğe nazaran çilekte kullanabilirsiniz)1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
İbiza Tatlısı (Videolu) Tanımı İçin Materyaller 2 paket burçak bisküvi1 lt süt1 su bardağı şeker1 su bardağı un3 yemek kaşığı kakao80 gram sütlü yada bitter çikolata1 yemek kaşığı tereyağı1 poşet krem şanti1 çay bardağı süt İbiza Tatlısı (Videolu) Tanımı Yapılışı Bisküvileri rondodan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Kupta İbiza Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 4 su bardağı süt1 su bardağı şeker1 tane yumurta sarısı2 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı nişasta1 yemek kaşığı tereyağı1 paket kremşanti1 paket vanilya1 paket eti burçak bisküviÇilek Kupta İbiza Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt