Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İbrahim Saraçoğlu - Maydanoz Limon Kürü Tarifi

İbrahim Saraçoğlu - Maydanoz Limon Kürü Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Zayıflatıcı Lahana Maydanoz Limon Kürü

Zayıflatıcı etkiye sahip lahana, maydanoz ve limon kürü tarifi

Son günlerde tez bitkisel ürünlere karşın talep artıyor Fakat insan her gün diğer bilgiyle karşılaşınca bir yerde kafası karışıyor Özellikle zayıflama haplarına baktığımızda çeşitten geçilmiyor Bu yüzden konunun uzmanı Prof Dr İbrahim Saraçoğlu ’nun 40 yılı aşkın araştırmalarının sonucunda elde ettiği (evde kendi başınıza rahatlıkla hazırlayabileceğiniz) bu bilgilere kulak vermekde üstünlük var

Beyaz Lahana Maydanoz Limon Kürü

Uygulamadan önce dikkat edilmesi gereken hususlar Bu kür için kullanılacak malzemeler, kocaman yeşil sarımsı lahana, taze maydanoz ve taze bıkkın limon suyudur Lahanaları ve maydanozları pazar yerlerinden almayı seçim etmelisin Sera lahanalarını (futbol topu büyüklüğünde ve beyaz) kullanmamalısın, uygun değildir Maydanozlar taze, sararmamıs ve de minik yapraklı olmalıdır Kocaman yapraklı olan maydanozlar konu ile ilgili değildir Onlar sadece gösterişlidir

Bu kürü uygularken tokluk duygusu da çabuk bir şekilde gelişir Maydanoz ve limon suyunun beyaz lahana ile beraber kullanılmasının bir diğer avantajı da ruh sağlığının ne dek güçleniyor olduğunu hissedebiliyor olmandır Böylece sıkıntıdan dolayı fazla yemek yemek de ortadan kalkar

Kür tamamlandıktan daha sonra zahmetsizce baştan kilo alma yatkınlığın da olmayacaktır ve kilonu uzun bir müddet koruyabildiğini göreceksin Ancak tabii oysa abur cubur yememek kaydıyla

Kürün hazırlanışı

Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya, dört adet iri lahana yaprağını fazla artı parçalamadan (doğramadan) ilave et Ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika kaynat Üç dakika tamamlanınca kapağı açarak içerisine yarım demet taze yeşil maydanozu gövde saplarıyla beraber ek et ve kasıkla içeriğin ayrıntılarıyla karışmasını sağla ve bitmiş ağzım kapatarak iki dakika daha kaynatmaya devam et Toplam beş dakika tamamlanınca ocağın altını kapat ve ılımasını bekle Ilıdıktan sonradan süzüp suyunu ayır Kasık yardımıyla lahana ve maydanozlara azıcık bastırarak suyunu bırakmasını sağla Cam barbar ayırdığınhaşlama suyunu dilersen üçe bölerek sabahtan, öğle ve aksam içebilirsin Veya ikiye bölerek sabahleyin ve akşam içebilirsin Aç karnına içilmesi fazla daha etkilidir Aç karnına içmek istemiyorsan öğünlerden en erken iki saat sonra içmelisin Burada dikkat edilecek bir konu da her içimden önce iki yemek kasığı taze sıkılmış limon suyu ek edip, karıştırıp içmektir Kısaca, süzüp ayırdığın lahanamaydanoz suyuna ılıyınca taze sıkılmış limon suyu ilave etme İçeceğin miktar kadarına iki yemek kasığı taze limon suyu ek edilmelidir Bu kür jurnal hazırlanmak zorundadır

Kürün hazırlama seklinde yarım demet maydanozdan bahsettim Demetlerin içeriğindeki maydanozların sayıları öbür olabilir Dört adet büyük yaprak beyaz lahanaya ilave edilecek maydanoz sayısı 2025 adettir Maydanozların karoser sapla¬rıyla beraber kullanılması gerekir

Kürün uygulanması

Yedi gün başvuru formu + üç gün ara + yedi gün uygulama + üç gün ara + yedi gün uygulama seklinde toplam 21 gündür

Not: Bu kürü yılda ikiüç kez uygulayabilirsiniz Bilhassa bahar aylarına girerken gelişen bahar yorgunluğuna karşısında da mükemmel bir önleyicidir Kış aylarında alınan kiloları bahar mevsimine girerken bu kür baştan sona hem kolaylıkla verebilir, hem de bahar yorgunluğuna tabi şikâyetleri de yaşamamış olursunuz *
 
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt