İbrahim Tatlıses'in 2 Yıl Hapsi İsteniyor! ibrahim tatlıses, ibrahim tatlıses haberleri, ibrahim tatlısese hapis Sevgili melekler, meşhur türkücü İbrahim Tatlıses'e 2 yıla dek hapis istemiyle dava açıldı Tatlıses burun ameliyat ı sırasında yaptığı müdahale ile söylev bozukluğu yaşamasına neden olduğunu iddia ettiği doktoru İsmail Koçak ile mahkemelik oldu daha sonra tweeter üzerinden doktoru hakkında bir takım sözler sarfeden Tatlıses'e dava açıldı İbrahim Tatlıses, “Sesimin tınısı bozuldu, konuşmada güçlük çekiyorum Şikayetlerimi dile getirdim, benim gibi rahatsızlığı olanları uyardım diyerek kendisini savunsa da, hakkında hakaret suçundan 2 yıla dek hapis cezası istemiyle dava açıldı 17473 17473 ibrahimtatlisesin2yilhapsiisteniyor5c4de9556d298ibrahimtatlisesin2yilhapsiisteniyor5c4de9556d298 194 260 ibrahimtatlisesjpeg17473 İbrahim Tatlıses'in 2 Yıl Hapsi İsteniyor! ibrahimtatlisesjpeg17473 İbrahim Tatlıses'in 2 Yıl Hapsi İsteniyor!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.