Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbrahim Tatlıses'in 2 Yıl Hapsi İsteniyor!

İbrahim Tatlıses'in 2 Yıl Hapsi İsteniyor!
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İbrahim Tatlıses'in 2 Yıl Hapsi İsteniyor! ibrahim tatlıses, ibrahim tatlıses haberleri, ibrahim tatlısese hapis Sevgili melekler, meşhur türkücü İbrahim Tatlıses'e 2 yıla dek hapis istemiyle dava açıldı Tatlıses burun ameliyat ı sırasında yaptığı müdahale ile söylev bozukluğu yaşamasına neden olduğunu iddia ettiği doktoru İsmail Koçak ile mahkemelik oldu daha sonra tweeter üzerinden doktoru hakkında bir takım sözler sarfeden Tatlıses'e dava açıldı İbrahim Tatlıses, “Sesimin tınısı bozuldu, konuşmada güçlük çekiyorum Şikayetlerimi dile getirdim, benim gibi rahatsızlığı olanları uyardım diyerek kendisini savunsa da, hakkında hakaret suçundan 2 yıla dek hapis cezası istemiyle dava açıldı 17473 17473 ibrahimtatlisesin2yilhapsiisteniyor5c4de9556d298ibrahimtatlisesin2yilhapsiisteniyor5c4de9556d298 194 260 ibrahimtatlisesjpeg17473 İbrahim Tatlıses'in 2 Yıl Hapsi İsteniyor! ibrahimtatlisesjpeg17473 İbrahim Tatlıses'in 2 Yıl Hapsi İsteniyor!  

Similar threads

İbrahim Tatlısese karşılıksız çek davası Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e karşılıksız çek planlamak suçundan dava açıldı Tatlıses'in sahibi olduğu İdobay Müzik Yapım şirketi namına geçen yıl Kasımda Yayla Tarım Ürünlüre adlı şirkete bahşedilen 70 bin TL lik çekin karşılıksız çıktığı belirtildi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
İki Gökçe'nin Darplı Boşanma Davası! gökçe özyol haberleri gökçe aytaç haberleri Sevgili melekler, 2011 yazında büyük bir mutlulukla evlenen oyuncu Gökçe Özyol ve Gökçe Aytaç boşanıyorlar Darplı ve hakaretli olarak çılan davada tarafların hapsi isteniyor İşte büyük aşkın dokunaklı sonu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
2011 yılında kendi aracına binerken silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz ay yeniden görüldü. Dava da yeni gelişme yaşandı. Kasten adam öldürme suçundan Ahmet Uçmak'a 30 yıl hapis cezası verildi. İstanbul 3. Ağır ceza Mahkemesinde  yeniden görülen Ibrahim Tatlises'in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Son dönemlerde mahkemeden mahkemeye koşan İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses ve eski eşi Adalet Sara'yla adeta düşman oldu. Birbirlerini karşılıklı suçlayan aile arasındaki kriz büyürken ortaya şoke eden bir iddia atıldı. Buna göre ünlü şarkıcının mal varlıkları üzerinde haciz olduğuna dair...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
İbrahim Tatlıses Türkiye'ye geldi İbrahim Tatlıses taburcu oldu,İbrahim Tatlıses Türkiye'ye Döndü mü, İbrahim Tatlıses Türkiye'ye Döndü Türkiye'de Mart ayında uğradığı silahlı hamle sonrasında rehabilitasyon amacıyla Almanya'nın Münih kenti yakınlarındaki Murnau Kliniğinde çare gören...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt