Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İç Dolgulu Pasta

İç Dolgulu Pasta

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99

İç Dolgulu Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2 su bardağı un
  • 2 paket kabartma tozu
  • 1 paket şekerli vanilin
Muhallebisi için;
  • 4 su, bardağı süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 yemek kaşık un
  • 2 yemek kaşık nişasta
  • 1 paket şekerli vanilin
Üzeri için;
  • 1 paket kremşanti
  • 1 su bardağı, soğuk süt
En üst için;
  • Kek modülü robottan çekilmiş

İç Dolgulu Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yumurta ve toz şekeri beyazlaşana kadar çırpıyoruz. Daha sonra sıvı yağ, süt ekliyoruz. Un, kakao, kabartma tozu, şekerli vanilini ekliyoruz yağladığımız fırın tepsisine döküyoruz.
  2. Önceden ısıtılmış 180 derecede fırında pişiriyoruz.
  3. Muhallebisi için şekerli vanilin hariç bütün gereçleri koyuyoruz puding kıvamına gelene kadar pişiriyoruz.
  4. Pişen keki fırından alıp, yuvarlak aparat ile daireler açıp, çıkan kek kesimlerini ayırıyoruz daha sonra sıcak muhallebiyi sıcağı, çıkan kekin üzerine döküyoruz.
  5. Muhallebisi soğuyunca üzerine kremşanti çırpıyoruz, sürüyoruz. En üste kek kesimlerini robottan çekip süslüyoruz.
İç Dolgulu Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
982,012Mesajlar
29,996Kullanıcılar
Üst Alt