Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İçi Çukur Milföy (Bouche à La Reine)

İçi Çukur Milföy (Bouche à La Reine)

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
35
F-D Coin
94
bouche-a-la-reine-ici-cukur-milfoy.jpg

İçi Çukur Milföy (Bouche à La Reine) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket hazır milföy ( bouchée à la reine)(hazır satılıyor ve içinde dört tane oluyor)
  • Tavuk göğsü (100-200 gr) isteğe göre çok az miktar yetiyor
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 paket krema
  • Çok hafif 1-2 kaşık süt
  • 1 paket hazır mantar (taze de olabilir)
  • Biraz karabiber
  • 1 bulyon veya bir çay kaşığı tuz (isteğe göre)
  • 1 çay kaşığı muscade (küçük hindistan cevizi)
  • Peynir emmental

İçi Çukur Milföy (Bouche à La Reine) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle küçük küçük doğradığımız tavuk göğsünü tavada kısık ateşte pişirelim.
  2. Üzerine mantarı ilave edip biraz karıştırdıktan sonra kremayı, baharatları ve peynir ilave edip güzel karıştıralım.
  3. Kaynayınca altını kapatalım.
  4. Fırının ısıtma modunda 170 derecede 10 dk yağlı kağıt üzerine yerleştirdiğimiz bouchée leri ısıtalım.
  5. Daha sonra hazırladığımız harcı, milföy (bouchée) içine 3-4  kaşık ilave edelim ve servis edelim.
Afiyet olsun. Bonne appétit :).

İçi Çukur Milföy (Bouche à La Reine) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt