Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İçi Dolgulu Ağızda Dağılan Kurabiye

İçi Dolgulu Ağızda Dağılan Kurabiye
0
23

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
ici-dolgulu-agizda-dagilan-kurabiye.jpg

İçi Dolgulu Ağızda Dağılan Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

• 250 gram tereyağı
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 adet yumurta sarısı, akını üzerine kullanacağız
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya tozu
  • Aldığı kadar un, ben yaklaşık 3,5-4 su bardağı kullandım
İç dolduğu için
  • 3 yemek kaşığı sürme çikolata
  • 1,5 yemek kaşığı kullandığınız fındık yahut fıstık kırığı
Üzeri için
  • 1 çay bardağı fındık kırığı yada çam fıstığı kırığı
  • Yumurta akı

İçi Dolgulu Ağızda Dağılan Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Benim üzere kurabiye canavarlara harikulade bir tanımım var. Çok beğenildi ve tanımı istendi. Nitekim bir oturuşta 5-6 adet yediğim oldu ????.
  1. Öncelikle yoğurma kabına oda sıcaklığındaki tereyağı, pudra şekeri, yumurta sarısını alıyoruz ve yoğuruyoruz.
  2. Daha sonra kabartma tozu ve yavaş yavaş un ek edip kulak göğsü kıvamına gelene kadar yoğuruyoruz.
  3. Ayrı bir kap içerisine fıstık ve çikolata karıştırıyoruz.
  4. Hamurdan ceviz büyüklüğünde kesimler kopartarak avucumuzun içinde bastırıyoruz ve yaklaşık bir çay kaşığı çikolata koyup hamurun uçlarını birleştirip yuvarlayıp evvel yumurta akına batırıp sonra kırılmış fıstığa bulatıyoruz. Kurabiyeleri yavaşça bastırıyoruz.
  5. Kurabiyelerimizi pişirme kağıdı serdiğimiz fırın tepsisine yerleştirerek evvelce ısıtılmış 180 derece fırında hafif kızarıncaya kadar yaklaşık 25 dakika pişiriyoruz.Veee tabikide afiyetle yiyoruz ☺️
İçi Dolgulu Ağızda Dağılan Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt