İçi Dolgulu Omlet Tanımı İçin Materyaller
- 2 adet yumurta
- 1 adet yeşil biber
- 3-4 adet kesilmiş kızartılmış sucuk
- 2 adet kesilmiş kare kaşar (Rendede yapabilirsiniz
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
İçi Dolgulu Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 yumurtamızı kapta çırpalım sonrasında az yağlanmış tavamıza dökelim yumurtanın altı pişince aykırısını çevirelim dikkatlice.
- Sonra ortasından uzunlamasına yarım kesik atalım her köşesine gereçlerimizi koyalım kestiğimiz yerden sırasıyla üst üste kapatalım.
- Artlı önlü tekrar kaşarlar eriyene kadar pişirelim ben sucuk kullandım siz salam jambon vs herşeyi kullanabilirsiniz.
- Kaşarları her gerecin ortasına serpiştirin ki birbirini tutsunlar şimdiden afiyet olsun ????