Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İçi Hiç Çiğ Kalmayan Omlet

İçi Hiç Çiğ Kalmayan Omlet
0
22

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
ici-hic-cigi-kalmayan-omlet.jpg

İçi Hiç Çiğ Kalmayan Omlet Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet yumurta
  • Bir tutam tuz
  • Bir tutam pul biber
  • Bir tutam kara biber
  • 30 gram margarin

İçi Hiç Çiğ Kalmayan Omlet Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yumurtamızı kaseye kırıyoruz.
  2. Tuz,pul biberi, kara biberi kaseye döküyoruz ve çırpıyoruz.
  3. Tavaya 30 gram margarini koyuyoruz ve eritiyoruz.
  4. Kısık ateşte üzerine yumurtayı dökün gerisi kızarana pişirin.
  5. Çevirin ve yumurtayı pişerken çatal batırın içi daha hoş pişer öbür tarafı da pişince omletimiz hazır.
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt