İçi Sebzeli Tavuk Baget Tarifi İçin Malzemeler
- 6 adet tavuk baget
- 4 adet orta boy haşlanmış patates
- 1 çay bardağı mısır
- 2-3 yemek kaşığı mısır unu
- 1 çay bardağı rendelenmiş kasar peyniri
- Pul biber
- Tuz
- 1 adet yumurta
- 1 su bardağı galeta unu
- 1 çay bardağı un
İçi Sebzeli Tavuk Baget Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Patateslerimizi haşlayalım.
- Tavuk butlarımızı düdüklü tencereye alıp üzerine şu ve tuz ilave edip haşlayalım.
- Haşladığımız patateslerimizi çatal ile ezelim.
- Tavuğumuz piştikten sonra kemiğinden ayırıp küçük küçük doğrayalım. (kemikleri atmayalım).
- Daha sonra patates,pulbiber,tuz, mısır,rendelenmiş kaşar peyniri ve mısır ununu ilave edip güzelce yoğuralım.
- Kemikleri güzelce temizleyip harcımızı etrafına kaplayalım.
- İlk önce una sonra yumurtaya daha sonra galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartalım ve sıcak servis edelim.Afiyet olsun ????.
İçi Sebzeli Tavuk Baget Tarifi Fotoğraflı Yapılışı