Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İçimde kalan ukteyi bundan böyle yok etmek istiyorum.!!

İçimde kalan ukteyi bundan böyle yok etmek istiyorum.!!
0
169

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sa arkadaşlar
Evet şuana dek bir çok konumu sizle paylaştım ve bana fiilen dürüst yolu gösterdiniz arkadaşlarLife17 ve 4Carpedieme özellikle teşekkür ediyorumSon ilişkimde bitti fakat kafama pozitif takmıyorumArkadaşlar şuana kadar 3kızla flört ettimLise 3e geçtim şuanAncak 7 ve 8 sınıflarda beraber okuduğum bir kız vardıOnu çok seviyordum ve halada niçin bilmiyorum lakin onu seviyorum sanırım ilk aşkım olmasından dolayıO günden bugüne hep kalbimde bir yerde ve silinmiyorBen bu kızı aslında seviyorum ve 8 derslik biterken yani birbirimizden ayrılacakken aklım anca başına gelmişti ve kıza çıkma teklifi etmiştimSanırım biraz geç kalınmış bir tekliftiKızında beni sevdiğini biliyordumAma küçüklük işte3yıl bana fazla şey getirdiArtık kendimi herşeyde hazır hissediyorumKızla geçen yine karşılaştık ve ben maalesef bir şey diyemedimGöz göze geldik ama yanından jet gibi geçtimBirde kız teklifimi o gün kabul etmediğinde küçüklüğümden ve tecrübesizliğimden olucakki deliye dönmüştüm ve ona kötü davranmıştım birazZamanla msnden ve cep telefonumdanda sildim onu unuturum dedim olmadıŞuan kendim bu ilişkiye hazırlanmış olduğumu düşünüyorum o olgunluğa eriştiğimi düşünüyorumAma ben bu kızı gerçekten seviyorumKızın 28 eylül doğum günü onu bile unutamadımŞimdi ayrı yani kullandığım msnden ona doğum gününü kutlayacak bir email atıcamAncak umulan daha temmuza giricez takriben 3ay varBen bu 3aylık zaman dilimi içinde kızı şaşırtıcak ne yapmalıyımYani Ona artık zamanın geldiğini nasıl kesin edebilirimBeni gördüğünde zaten 2mizinde kilitleniceğimizi biliyorumYüzyüze temasa geçmeden önce napabilirim?28eylülede fazla varDoğum gününü kutlayarak onu şaşırtabilirim fakat bu 3ayda ne yapabilirim?Bunu kızın bilmesini istemiyorumBirşey planlamalıyım ve doğum gününde bir anda herşeyin ortaya çıkmasını istiyorumÇok uzun oldu imlâ
Arkadaşlar size hep güvendim ve yüzümü kara çıkarmadınızŞimdide beni çaresiz bırakmayacağınızı biliyorumBurdayım yazarsanız sevinirimEyvallah

858,505Konular
982,789Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt