Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 'İstanbul Seçimini Kaybedince Ağladım'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 'İstanbul Seçimini Kaybedince Ağladım'
0
46

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
85
s-7e6bf4f13b35a88d38bd5c4f6f8a8c3a29ebf8b7.jpg

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2019 seçimlerinde İstanbul CHP'ye geçince ağladığını açıkladı.

BBN Türk canlı yayına katılan Soylu, ''Ben İstanbul seçimini kaybettiğimizde ağladım'' dedi. Bunu birinci kere açıkladığını belirten ve İstanbul'a hizmet edemeyecekleri için ağladığını söyleyen Soylu şöyle devam etti:

'Rahmetli annemi aradım, o da ağlıyordu. İki gün sonra babama geldim. 'Merak etme' dedi. 'Buralar kazanılır, 30 yıl burayı CHP kazanamaz. 30 yıl iktidar yüzü göremezler' dedi.'

Yayının tamamı için ????

Similar threads

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından çok sayıda silahın kaybolduğuna ilişkin iddialara yanıt verdi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda milletvekillerinin sorularını cevaplayan Bakan Soylu, muhalefetin bugüne kadar iddia ettiği kadar çok sayıda silahın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Amerika'nın ve Avrupa'nın elinden Suriye'yi, Irak'ı da kurtaracağız, oralara da huzur getireceğiz.' dedi. İstanbul Esenler'de 13 yardım kuruluşunun iştirakiyle düzenlenen ''İyilik Fuarı''nın açılışında konuşan İçişleri Bakanı Soylu, 'Biz komşusu açken tok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından paylaştığı iletide "Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte büsbütün salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararının uygulanmasının sorumluluğu, her istikametiyle şahsıma aittir" dedi. Soylu, "Onurla yürüttüğüm İçişleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılık vakası olarak lanse edilen Thodex olayına yönelik yetkililerden resmi açıklama geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Thodex olayına yönelik kritik açıklamalarda bulundu ve dolandırıcılığın bilançosunu açıkladı. Süleyman Soylu, kripto para borsası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Sedat Peker'in açıklamalarının akabinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk'te gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Programın birinci yarısında gazetecilerin soru soramaması reaksiyon çekerken, Soylu'nun argümanlarına Peker anında karşılık verdi.  Sedat Peker'in açıklamalarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt