Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

idrarla gebelik testiyle ilgili soru benim için çok önemli

idrarla gebelik testiyle ilgili soru benim için çok önemli
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
idrarla hamilelik testiyle ilgili soru benim için fazla önemli Merhaba arkadaşlar bugün hamilelik testi yaptım ikinci cizgi eksik da olsa silik olarak çıktı sonradan belirlenmiş elde etmek için birdaha test yaptım 1 saat sonradan hiç birşey çıkmadı acaba hamilemiyim  

Similar threads

gebelik testi silik çıkanlar selam adetim 2 gün gecikince bende gebelik testi yaptım lakin ikinci çizgi oldukça silik çıktı fazla hafif belli belirsiz bir çizgi çıktı aranızda benim gibi testinde ikinci çizgiyi silik görenler sizde netice ne çıktı silik çizgi hamilelik olabilirmi acaba  
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Hamilemiyim oysa? bugün adet günüm adet günümü unuttum günüm geçti hamilemiyim rüyada hamilelik testinin fazla çıkması merhaba arkadaşlar, 1 yıllık evliyim ve eşimle 3 aydır korunmuyoruz bu ay adet günüm 7 gün geçti ve benzeri her an adet olacakmış gibi sancılarım var ha bugün ha yarın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Evde hamilelik testi yaptım tek cizgiydi sabahtan Hamilemiyim Evde hamilelik testi yaptım tek cizgiydi sabah işim var diye cıktım akşm geri geldm ertesi sabh baktım silik pembe fakat kalın gibiydi ikinci cizgi acaba testde mi bi sorun vardı yoksa hamilemiyim arkadaşlar  
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
sizce netice ne arkadaşlar merhaba herkeze ben bugüm üye oldum ama ivedi istediğim bi cvb var deneyimli arkadaşlardan bugün adetimi üzerinden 6 gün geçti,2 gün önce test yaptım tek çıktı diğeri silik çıktı göğüslerim fazla derecede ağrıyor,kasığımdada şişkinlik belirtisi hissediyorum baş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
hamilemiyim takviye lütfen merhaba arkadaşlar acaba hamilemiyim aranızda hamile kalıp bu elirtileri yaşayan oldumubir önceki adetim ocak 1 idi 5 gün sürüyor yada 6 ocağın 10 da mide ağrısı mide bulantısı kusma ile doktora gittik mideni üşütmüşsündür dedi serum taktı kan ve israr tahlili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt