Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İftarda Reddedilmeyen Dua

İftarda Reddedilmeyen Dua
0
145

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Reddedilmeyen İftar Duası

İftar Vaktinde Reddedilmeyen Dua

İftar Derhal Reddedilmeyen Dua Allah Resulü(sav) iftar ettiğinde söyle dua ederdi

Allahümme inni es elüke bi rahmetikellti vesiat külle şey in en teğfirali

Anlamı

Allahım Her şeyi kuşatan rahmetinle beni bağışlamanı dilerim

Efendimiz(iddia) bir kavmin yanına iftar ettiği süre şöyle dua ederdi :

Oruç tutanlar yanınızda iftar etsin melekler de sizin için istiğfar getirsinler *

Similar threads

Reddedilmeyen İftar Duası İftar Vaktinde Reddedilmeyen Dua İftar Anında Reddedilmeyen Dua Allah Resulu(sav) iftar ettiğinde soyle dua ederdi Allahumme inni es eluke bi rahmetikellti vesiat kulle şey in en teğfirali Anlamı Allahım Her şeyi kuşatan rahmetinle beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
İftar İçin Kısa Dua iftar, dualar, iftar için dua, hakkında bilgi için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549028744 1549028744 iftaricinkisadua5c544d8d8c525iftaricinkisadua5c544d8d8c525 iftaricinkisadua5c544d8d8c525 Rabbim dualarımızı kabul eylesin, Rabbime açtığımız ellermizi abes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
İftarda Edilen Dua İftarda Edilen Dualar ve Anlamları İftar Duası Bismillâhi vel hamdü lillâh Allahümme leke sumtü ve ala rızkıke eftartü ve aleyke tevekkeltü, Sübhaneke ve bi hamdike tekabbel minnî, inneke entessemiul aliym Anlamı Allahım! Senin için oruç tuttum, Senin rızkınla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
İftar Aninda Ve İftardan Daha Sonra Dualar Bismillahi vel hamdü lillâhi, allâhümme kir sumtü ve alâ rızkıke eftartü ve aleyke tevekkeltü, Sübhâneke ve ni hamdike tekabbel minni, inneke entes semiul aliym Manası: “ Allah’ım! Senin için oruç tuttum, Senin için rızkınla orucumu açtım Ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
İftar derhal yapılacak dua Peygamberimiz sav şöyle demiştirOruçlunun orucunu açarken oluşturacağı dua reddedilmez demiştir bu nedenle orucunuzu açarken yapacağınız dualara itina göstermelisiniz dilekleriniz istekleriniz ve sevdikleriniz dilediğiniz gibi dua edebilirsinizHadisi şerifte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt