nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
İğdenin Faydaları
İğdenin Faydaları Nelerdir
İğde, kızılcığa benzeşen, tadı ekşimsi, içi beyaz un gibi olan bir yemiştir
İğdenin Faydaları;
C vitamini açısından epeyce zengindir
Vücuda güç verir
Soğuk algınlığı ve gripte faydalıdır
Öksürüğü ve ishali keser
Kusmayı önler
Bağırsak bozukluklarına ve idrar zorluğuna iyi kazanç
Cinsel gücü arttırır
Böbreklere faydalıdır
Egzama şikayetlerini azaltır
İğde ağacının meyvesi yenebileceği gibi çiçekleri suda haşlanarak çayı yapılabilir Hoş kokusu ile bahçeleri süsleyen iğde çiçeği koklanırsa zihni açar Böbrek rahatsızlıklarına iyi kazanç İshalde iğde yenilmesi tıpatıp limon ve şeftalide olduğu gibi oldukça yararlıdır Ayrıca iğde çiçeklerini koklamak zihne güç ve açık sözlülük verir
İğde meyvelerini belirli bir zaman düzenli olarak yerseniz idrar tutamama ve idrara çıkma zorluğunu yenmenize yardımcı olacaktır Egzama bu hastalıkta iğde çiçekleri toplanıp kaynatılır ve her zaman olduğu gibi balla tatlandırılarak içilir Bu şurubun öksürüğe ve bağırsak bozukluklarına iyi geldiği de bilinmektedir
özel baskı *
İğdenin Faydaları Nelerdir
İğde, kızılcığa benzeşen, tadı ekşimsi, içi beyaz un gibi olan bir yemiştir
İğdenin Faydaları;
C vitamini açısından epeyce zengindir
Vücuda güç verir
Soğuk algınlığı ve gripte faydalıdır
Öksürüğü ve ishali keser
Kusmayı önler
Bağırsak bozukluklarına ve idrar zorluğuna iyi kazanç
Cinsel gücü arttırır
Böbreklere faydalıdır
Egzama şikayetlerini azaltır
İğde ağacının meyvesi yenebileceği gibi çiçekleri suda haşlanarak çayı yapılabilir Hoş kokusu ile bahçeleri süsleyen iğde çiçeği koklanırsa zihni açar Böbrek rahatsızlıklarına iyi kazanç İshalde iğde yenilmesi tıpatıp limon ve şeftalide olduğu gibi oldukça yararlıdır Ayrıca iğde çiçeklerini koklamak zihne güç ve açık sözlülük verir
İğde meyvelerini belirli bir zaman düzenli olarak yerseniz idrar tutamama ve idrara çıkma zorluğunu yenmenize yardımcı olacaktır Egzama bu hastalıkta iğde çiçekleri toplanıp kaynatılır ve her zaman olduğu gibi balla tatlandırılarak içilir Bu şurubun öksürüğe ve bağırsak bozukluklarına iyi geldiği de bilinmektedir
özel baskı *