Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İki Kadın Tarafından Evlenme Vadiyle Dolandırılan Adam: 'Videomu Çekip Tehdit Ettiler, 200 Bin Liramı Aldılar'

İki Kadın Tarafından Evlenme Vadiyle Dolandırılan Adam: 'Videomu Çekip Tehdit Ettiler, 200 Bin Liramı Aldılar'
0
143

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
s-7801e25155eef4a4ea91ed1e54b6c6c478c6f9e6.jpg

Evli iki çocuk babası Salim Kayaoğlu, eşiyle problemleri devirde çalışanı olan iki katının 'onu boşa ikimizle evlen' teklifine kanarak bayanların konutuna gitti. Burada ilaçla uyutulduğunu söyleyen adam görüntülerinin çekildiği ve kendisine şantaj yapılarak 200 bin lirasının modül parça alındığını söyledi.

Tekstil atölyesi işleten, 27 yıllık evli ve 2 çocuk babası Salim Kayaoğlu (48), savcılığa giderek, evleneceklerini söyleyip kendisini dolandırdıklarını öne sürdüğü iki bayan çalışanı hakkında şikayette bulundu.

'Soyup telefonumu çaldılar'

Kayaoğlu şikayetinde, eşiyle ortasının bozuk olduğunu bilen iki bayan çalışanının, birlikte alkol aldıkları meskende kendisini ilaçla uyutup, para ve cep telefonunu çaldıklarını ve uygunsuz imajlarını çektiklerini ileri sürdü.

Bu imajları eşine gönderecekleri tehdidinde bulunan bayanların kendisinden daima para istediklerini ileri süren Kayaoğlu, bankadan çektiği toplamda 200 bin lirayı onlara verdiğini argüman etti.

Savcılığın soruşturma başlattığı olayı anlatan Salim Kayaoğlu, yaşadıklarını şöyle anlattı:

'Dükkanımı yeni açtığım vakitlerde karımla tartışıp, altı yedi ay başka yaşadık. Bu müddet zarfında dükkanda kalıyordum. O süreç içerisinde benim karımla başka yaşadığımı duyduklarında, benimle evlenme vaadiyle dükkana geldiler. Eşimle tartıştığımızı bildikleri için benimle evlenmek vaadiyle gelip beni dolandırdılar. Ben avukata vekaletname verip karımla boşanma süreçleri başlattım ancak karım iş kazası geçirdiği boşanamadık. Boşanma kademesinde olduğumuz için onlar da 'Karınla boşan bizimle evlen' dediler. Daha sonrasında buluştuğumuzda benim içeceğime ilaç ekleyip beni bayılttılar.Üzerimdeki paraları ve telefonlarımı aldılar. Telefonumdan internet bankacılığına girerek, hesaplarımı boşalttılar. Bana verdikleri içecekte ilaç olduğunu hastanede öğrendim. İş yaptığım insanlardan gelen bildirimlerden ötürü taşınabilir bankacılık uygulamasında şifre yoktu.'

'Fotoğraflarla beni ve ailemi tehdit ettiler'

Salim Kayaoğlu, 'Ellerinde olan fotoğraflarla beni ve ailemi tehdit ettiler. Ben de tehditlere boyun eğmek zorunda kaldım. Ben alkol aldıktan sonra çekilen fotoğrafları 'ailene gösteririz' diye tehdit ettiler. Bu yüzden ben de onlara istedikleri ödemeleri yapmak zorunda bırakıldım. Eşim birinci vakitlerde bu olayları bilmiyordu. Ben de eşim öğrenene kadar tehdit edildikçe ödeme yaptım. Beş tane bankadan 200 bin liraya yakın kredi çektim' dedi