Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İki Renkli Biskuvili Pasta Resimli

İki Renkli Biskuvili Pasta Resimli
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İki Renkli Biskuvili Pasta

İki renkli Biskuvili pasta harika oluyor cocuklarınız cok beğenecekler bu tarifi hem sizin icin yapılışı kolay hem cocuklarınız icin gorunumu ve tadı nefis mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum bayanlar

İki Renkli Biskuvili Pasta İcin Gereken Malzemeler

*2 paket kakaolu biskuvi
*2 paket ulker başak biskuvi
*4 corba kaşığı kakao
*5 corba kaşığı şeker
*3 bardak sut
*1 yumurta
*3 corba kaşığı nişasta

imagesikirenklibiskuvilipastaresimli5ad3cadd62aa6

İki Renkli Biskuvili Pasta Yapılışı

Once Biskuviler haric diğer malzemeleri karıştırıp ocağa alın Kısık ateşte yavaş yavaş sut ilave edilip karıştırın
Daha sonra Borcama bir kat normal biskuvi dizilerek uzerine hazırlanan sostan dokunArdından kakaolu biskuviler doşenerek tekrar sos dokulur, biskuvilerin her yeri sosa bulanacak şekilde yayın İşlemi biskuviler bitene dek yapın En sona butun sosu yayarak soğuması icin buzdolabına alın
Buzdolabında beklettikten sonra dilimleyin ve uzerine hindistan cevizi serpin işte bayanlar hepsi bu kadar

Similar threads

Resimli Biskuvili Pasta 2 Tarifi Biskuvili Pasta 2 Tarifi Biskuvili Pasta 2 İcin Malzemeler 2 paket kakaolu biskuvi 2 poşet krem şanti 1 su bardağı cekilmiş ceviz 3 corba kaşığı pudra şekeri 1 cay bardağı sut 2 corba kaşığı kakao 12 su bardağı kuru uzum 2 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Resimli Sutlu Biskuvili Tatlılar BİSKUVİLİ MUHALLEBİ Malzemeler : Bir litre sut 300 gr toz şeker 3 adet yumurta 2 kaşık mısır unu hulasası Vanilya Limon kabuğu rendesi 100 gr biskuvi imagessutlubiskuvilitatlilar5ad3ef0f7ff35 Yapılışı : Yumurta, un, vanilya, limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Biskuvili Sutlu Tatlı Tarifleri Tarifler Biskuvili Sutlu Tatlılar Biskuvili Salep Kremalı Tatlı imagesbiskuvilisutlutatlilar5ad3d58c2110a Malzemeler 1 Lt Sut 1,5 Su B Toz Şeker 2 Corba K Un 1 Corba K Mısır Nişastası 2 Corba K Salep 3 Pk Kakaolu Biskuvi Uzeri İcin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Kedi Dili Biskuvili Pasta Tarifi Resimli Kedi Dili Biskuvili Pasta Tarifi Gerekli Malzemeler 1 paket kedi dili biskuvi 1 su barağı sut Uzeri icin: Hazır kakao sosu Kreması icin: 1 litre sut 4 kahve fincanı şeker 1 paket vanilya 1 corba kaşığı Kakao 1corba kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Cilekli Biskuvili Puding Tarifi İcin Malzemeler *1 paket cilekli puding (ben kenton marka kullandım ona gore olculer verdim Siz kullandığınız puding markasına ve kişi sayısına gore arttırabilirsiniz) *1 paket petibor biskuvi *3 su bardağı sut Cilekli Biskuvili Puding Tarifi Yapılışı 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt